Siirry pääsisältöön

Ravintola Farouge herää taas henkiin

Värikkään ja maistuvan libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge tekee paluun yhteistyössä Royal Ravintoloiden kanssa.

Helsingin suosituimpiin ravintoloihin vuosia kuulunut Farouge suljettiin toissa vuonna taloyhtiön remontin vuoksi. Maukkaan libanonilaiskeittiön fanit eivät kuitenkaan hylänneet ravintolaa sulkemisen vuoksi, vaan ryhtyivät tilaamaan Farougen perustajia Viviane ja Aki Kalliota vastaamaan yksityistapahtumien ruokatarjoiluista. Palvelun kysyntä yllätti Kalliot positiivisesti, ja nyt sitä kehitetään edelleen yhteistyössä Royal Ravintoloiden kanssa, kun Royal Catering lisää Farougen elämystarjontaansa. Yhteistyön myötä aidon Farouge-elämyksen voi aluksi kokea joko asiakkaan luona, tai Royal Ravintoloiden omissa tapahtumaravintoloissa.

Farouge-elämys herää henkiin tapahtuma- ja catering-palveluna

Mannerheimintielle alkujaan perustettu ja sittemmin lähes kaksi vuosikymmentä Yrjönkadun ja Iso-Roobertinkadun kulmassa ilahduttanut Farouge tuli tunnetuksi Suomessa tuolloin uudesta, lähi-idän yrttipitoisesta makumaailmastaan sekä sydämellisen palvelun synnyttämästä tunnelmasta. Yhteistyö Royal Ravintoloiden kanssa herättää legendaarisen Farougen henkiin aluksi tapahtuma- ja catering-palveluna samalla, kun ravintolalle etsitään Helsingistä sopivaa liiketilaa.

-Farouge on elämäntyömme ja olen iloinen siitä, että se saa nyt arvoistansa jatkoa. Tulemme ensin tarjoamaan Farouge-elämyksen cateringinä joko jossain Royalin omista tapahtumaravintoloista tai vaikkapa asiakkaan omissa tiloissa. Seuraavaksi etsimme Farougelle uuden kodin Helsingin ydinkeskustasta, Viviane Kallio kertoo.

Huippukokit catering-palvelun taustalla

Vuonna 2016 perustettu Royal Catering tarjoaa laadukkaan catering-palvelun haarukat ja veitset käteen -periaatteella ja tuottaa asiakkaiden yrityksiin, konserttiareenoille tai vaikkapa varastohalleihin aidon ravintolaelämyksen merkkipäivistä tuhansia vieraita käsittäviin tapahtumakokonaisuuksiin. Royal Catering-palvelu jalkauttaa Suomen tunnetuimpien ravintoloiden lisäksi tien päälle myös Suomen arvostetuimpia keittiönimiä Kari Aihisesta Hans Välimäkeen ja Richard McCormickista sushiguru Jesper Björkelliin.

-Kysyntä on ollut huikeaa ja olemme nopeasti saaneet jalansijaa maan vaativimpien tilaisuuksien tuottajana. Viviane ja Aki Kallion rakentamaan Farouge-elämykseen kuuluu värikkään ja raikkaan ruoan lisäksi tunnelma, joka varmistetaan oikeanlaisella sisustuksella, tuoksuilla ja musiikilla, iloitsee Royal Ravintolat Cateringin Juri Uvanto.

   

Lue myös