Siirry pääsisältöön

Pirteästi erilainen Ragun pop up -joululounas hellii kehutuilla annoksilla ja tunnelmalla

Ravintola Ragun pop up -joululounas tarjoaa mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta ilman buffet-aterioiden hälinää. Ragun tunnelmallisella lounaalla Helsingin ydinkeskustassa voi juhlistaa joulunaikaa vaikkapa ystävien, työkavereiden tai perheen kanssa. Uudenlainen jouluelämys sopii myös heille, jotka kokevat, että perinteinen sesonkiateria on jo moneen kertaan nähty.

Ragun joululounas tarjoillaan pöytiin koko seurueelle jaettavaksi. Jo alkuruokalajitelma on makuelämysten riemujuhlaa. Tarjolla on muun muassa tonnikalaa, jota nautitaan sydänsalaatin ja caesar-kastikkeen kera, savustettua burrata-juustoa ja tomatilloa sekä linnunmaksavaahtoa kirsikan ja pähkinäpralinen kera.
– Lisäksi valikoimasta löytyy klassisempia makuja, kuten sokerisuolattua lohta ja hovimestarikastiketta sekä savusiikamoussea ja siianmätiä, kertoo Ragun Kerli Hallikainen.

Vaihtuvia pääruokavaihtoehtoja on kolme. Paljon kehuja saaneista annoksista mainittakoon vaikkapa 24 tuntia kypsennetty vasikanposki, joka tarjoillaan tryffelirisoton ja pancetan kera. 

”Paljon kehuja saaneista annoksista mainittakoon vaikkapa 24 tuntia kypsennetty vasikanposki, joka tarjoillaan tryffelirisoton ja pancetan kera.” 

– Joululounaalla nautitaan Ragun lähes yhdeksänvuotisen historian aikana tunnetuiksi tulleista klassikoista. Ruokiin, myös jälkiruokiin, on kuitenkin lisätty pientä jouluista twistiä, Hallikainen kuvaa.

Lounaaseen kuuluvat tietenkin myös Ragun kuuluisat leivät ja joululounasmenua voi pidentää viikoittain vaihtuvilla pienillä annoksilla.

Joululounaan päättävät jälkiruokaherkut. Vaihtuvia jälkiruokia on kolme. Valikoimassa on muun muassa suklaamarkiisia ja joulun tunnelmaan mainiosti sopivaa luumubrändijäätelöä.

Myös erilaiset ruokavaliot on otettu hyvin huomioon, Hallikainen kertoo. Niin antipastot, pääruoan kuin jälkiruoan saa myös kasvisversioina tai kokonaan vegaanisina.

– Myös gluteenittoman leivän leivomme ravintolassa itse.

Joululounaan kruunaavat tarkoin valitut juomat. Ragu luottaa itse maahantuomiinsa tuotteisiin. Viinit on tuotu kahdelta eri alueelta Italiasta ja ne on sovitettu huolella menuihin. Tarjolla on myös muun muassa ravintolan omaa jouluista omenaglögiä.

Pop up -joululounas on rento tapa pysähtyä ja hemmotella itseään joulusesongin keskellä. Joululounasta tarjoillaan joka arkipäivä kello 16 asti, joten se mahdollistaa yhteisen mukavan hetken myös myöhäisen lounaan merkeissä tai vaikkapa jouluostoksilla vietetyn päivän päätteeksi. 

Hallikainen muistuttaa, että ravintola Ragun tiloja herkullisine elämyksineen on mahdollisuus varata myös yksityiskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaartinkaupungissa sijaitsevat, mieltä pysähtymään kutsuvat tilat luovat osaltaan juuri oikeanlaisen tunnelman joulunalusajan aterialle. Ragun väki paljastaa myös iloisen yllätyksen. Pop up -joululounaan tiloissa avataan kevään korvalla maaliskuussa kokonaan uusi ravintola. 

Tiedustelut ja varaukset:

www.ragu.fi/xmas-popup/

pop-up@ragu.fi | +358 50 516 84 19

Hinnat:

Kaksi ruokalajia 37 euroa (antipasti ja valinnainen pääruoka).
Kolme ruokalajia 44 euroa (antipasti, valinnainen pääruoka ja jälkiruoka).

Lue myös