d-md-none
Siirry pääsisältöön

Ravintola Puijon Tornissa voi nauttia suomalaisesta luonnosta lautasella ja silmillä

Ruokaillessasi tässä Rôtisseurs-kilpiravintolassa voit nauttia luonnosta lautasella. Puoli ruokaa on myös upea järvisuomen maisema. 

Puijon Tornin pyörivä torniravintola on kuuluisa maukkaasta ruoasta ja upeista maisemista. Keittiömestari Harri Vehviläisen mukaan lautaselle maalataan suomalainen luonto: koivua, kuusta ja mesiangervoa. Torniravintolan ruoka perustuu kotimaisuuteen ja siihen, että se valmistetaan mahdollisimman pitkälle käsityönä. – Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon lähialueiden tuotteita. Puoli ruokaa on myös kaikkiin ilmansuuntiin avautuva, järvisuomen maisema.

Rôtisseurs kilpi Puijon Torniravintolalle

Puijon Torniravintolasta tuli Kuopion kolmas Rôtisseurs-kilpiravintola, kun Savon voutikunta luovutti kilven huhtikuussa 2017. – Rôtisseur-kilpi on meille tunnustus hyvin tehdystä työstä, mutta kertoo myös asiakkaalle ravintolamme ruuan ja palvelun laadusta. Se velvoittaa meidät pitämään yllä kilven edellyttämää tasoa joka päivä, jokaisessa annoksessa, Heinonen toteaa.

Saisiko olla salaatti, lounas- tai á la carte-menu?

Torniravintola on à la carte ravintola, joka tarjoaa myös lounasmenun arkipäivinä ma-pe klo 11-15 (lounasmenu 26,50 €). Lounaslista vaihtuu viikoittain. Tarjolla on myös kolme á la carte-kokonaisuutta Puijo, Savo ja Suomi. Ajatuksena on, että jokainen löytää ruokalistalta jotain, olipa se sitten raikas salaattiannos, lounas -tai á la carte-menu.

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös