d-md-none
Siirry pääsisältöön

Pöpsyt Vapianossa

Pienen tauon jälkeen, Pöpsyt matkustaa jälleen! Tällä kertaa nenät suuntasivat kohti Tallinnaa, ja Vapianon 10-vuotis synttärijuhlia.

Vapiano on niin sanotusti hienompi pikaruokaravintola. Ruoka valmistuu kivasti silmien edessä, ja on kiva seurailla kokkien ammattimaista otetta ruoan valmistuksessa. Kuinka näppärästi pasta-annos tai pizza valmistuu ja ruokahalu vaan sen kun kasvaa siinä mukavasti ja ruoka maistuu entistäkin paremmalle (jos se on edes mahdollista). Vaikka puhutaankin ns. pikaruokaravintolasta ruoka-annokset ovat todella maukkaita ja täydellä sydämellä ja intohimolla tehtyjä. Ruoka on suussa sulavaa ja täynnä makujen sinfoniaa, valitsi sitten annoksista minkä tahansa. 

Vapianossa voit tilata niin pastaa, pizzaa, salaattia, risottoa ja jopa lapsillekin löytyy oma menunsa. Mikään annos ei varmastikaan petä ja makukokemus on aina yhtä loistava. Voit itse tehdä päätöksen, kuinka maustat annoksesi. Haluatko siihen hieman tulista vivahdetta vai tykkäätkö enemmänkin pehmeästä ja vain vähän maustetusta annoksesta. 

Tallinnan Vapiano oli meille Pöpsyille täysin uusi tuttavuus (Helsingin Vapiano on monesti koluttu paikka ja siitä ravintola entuudestaan tuttu). Tämä uusi tuttavuus Tallinnan sydämessä oli kyllä erittäin postiviinen kokemus ja yllättäjä! Ravintola oli hyvin avara, valoisa ja tyylikkäästi sisustettu. 

Mitä tulee sitten itse Vapianon 10-vuotis synttärikemuihin; no ne olivat pullollaan maukasta syötävää, kuplivaa juotavaa ja iloisia ihania ihmisiä. Tarjolla oli Vapianon kaikkia maukkaita herkkuruokia.

Pöpsyjen hymyt olivat korvissa, kun pöydät notkuivat silmiä hiveleviä herkkuja. Vege-Pizza ja Jättikatkarapuja sisältävä salaatti olivat ehdottomasti lemppari annokset. Täällä myös oliivit maistuivat hyvältä, tokaisin Emily-Pöpsy joka ei yleensä ole niinkään oliivien ystävä. Ilta meni kuin siivillä raikkaita Gin Tonic-drinkkejä siemaillen ja tunnelmasta nauttien. 

Iltaa olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkälle tässä tunnelmallisessa ja upeasti järjestetyssä synttärijuhlassa! Oli kuitenkin aika jatkaa matkaa, ja Pöpsyjen seikkailu sai jatkua eteenpäin. 

Lue myös