Siirry pääsisältöön

Pöpsyt luksusaamiaisen äärellä

Pöpsyjen viimeisin sekkailu sijoittui upeaan historialliseen Tallinnaan, jonka makumaailmassa löytyi selkeästi sekoitus skandinaavisia ja eurooppalaisia vaikutteita. Hyvin nukutun yön jälkeen Pöpsyjen herätyskellot soivat aamulla ennätysaikaisin, sillä oli lähtöaamu takaisin kohti Helsinkiä. Ennen kotiin lähtöä oli kuitenkin päästävä testaamaan vielä Viru Hotellin yhteydessä oleva ja paljon kehuttu Estoria aamiaisbuffet.

Notkuvat herkkupöydät saivat veden kielelle ja mielen virkeäksi heti aamutuimaan. Silmät alkoivat syömään herkullisia ruokia jo ennen kuin ne olivat edes ehtineet lautasille asti. Voi tätä onnenpäivää, tuumasivat pirteät Pöpsyt! Estorian aamiainen ei syyttä ollut paljon puhuttu ja kehuttu! Ruoat näyttivät niin maittavilta, sekä ennen kaikkea silmiin pistivät laadukkaat raaka-aineet, joita eri ruoissa oli käytetty.

Tarjolla oli joka makuun paljon erilaisia mehuja, myslejä, puuroa, leikkeleitä, salaatteja, lohta (NAM), marjoja, hedelmiä, juustoja, ja kaikkea mitä luksusaamiselta voi vain toivoa! Valinnan vaikeushan siinä iski kun Pöpsyjen tuli päättää mitä kaikkia herkkuja lautaselle napsitaan.

Ruokien maku oli suussasulava, ja ihana aamu hulppean aamiaisen lomassa oli täydellinen viihtyisässä aamiaisravintolassa. Pöpsyjen luksus aamiaishetken kruunasi erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen tarjoilija, joka tarjoili teet ja kahvit suoraan pöytään.

Muutama tunti siinä taisi taas vierähtää, ennen kuin Pöpsyt mahat pömpöllään pääsivät jatkamaan matkaa eteenpäin kohti kotoisaa Helsinkiä. Buffet aamiaiset ovat Pöpsyjen lemppareita, ja niiden parissa voisi viettää useamminkin aikaa. Tämä aamiainen menee kyllä ehdottomasti TOP 3 listalle Pöpsyjen aamiassuosituksissa!

Mikäli olet Tallinnan suunnalla niin Pöpsyt suosittelevat lämpimästi testaamaan Estorian luksusaamiaista. Kaikki toimi täydellisesti, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja mikä parasta; ruoat olivat parhaasta päästä! Tästä paikasta jäi hyvä maku suuhun kaikin puolin! 😉

Kohti uusia seikkailuja! Ehkäpä seuraava blogi tulee jostain erikoisemmasta paikasta uusien makumaailmojen parista? 😉 Kenties..

Halauksin, Pöpsyt

Lue myös