Siirry pääsisältöön

Pitopalvelua ilolla, laadulla ja suurella sydämellä!

Tämä kolmikko tykkää työstään, se huokuu kauas. – Meillä on hyvä tiimi, joka haluaa pitää kiinni laadusta, yrityksen omistaja ja hengetär Kaisa Pettersson kertoo. KP Cateringin vahvuus onkin se, että kaikki tarjottavat tehdään alusta loppuun itse. – Emme käytä esivalmisteita, vaan puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. Pyrimme kaikessa siihen, että meidän ruoka ja palvelu ovat niin erinomaista: asiakas ne kerran kokee, fiilis on kuin Once you pop, you never stop!, tuotekehityksestä vastaava Ilpo Koskinen lisää.

Vain mielikuvitus on rajana!

KP Catering hoitaa tilaisuudet kattavasti ruokailusta astioihin, somistukseen, tarjoiluun ja loppusiivoukseen saakka. – Kaiken saa avaimet käteen ja tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan, olipa kyse pikkupirskeistä, perhejuhlista tai yritystilaisuudesta. Pyrin aina myös tapaamaan asiakkaan, sillä haluan olla kasvollinen toimija ja pohtia yhdessä tilaisuuden luonnetta, Pettersson kertoo.

Esillepano ja somistus ovat myös tärkeässä roolissa, sillä sehän on puoli ruokaa. – Olemme toteuttaneet mitä mielikuvituksellisimpia tilaisuuksia ja loihdimme vaikka palmuja ananaksista, jotta lopputulos olisi mieleenpainuva, visualisti Noora Ahonen sanoo. Ei siis ihme, että monet perheet ja yritykset käyttävätkin Kaisan tiimiä yhä uudestaan. – Parasta palautetta on se, kun asiakas kertoo, että kädenjäljessämme maistui ja näkyi, että se on suurella sydämellä tehtyä. Siitä emme tingi.

www.kpcatering.fi

info@kpcatering.fi

Kaisa Pettersson 040 844 9860

Lue myös