d-md-none
Siirry pääsisältöön

Pariisilaista tunnelmaa Pastiksessa

Kortteliravintola kutsuu ranskalaisten bistroherkkujen ja hyvän viinin äärelle. Pastis avattiin Murun pikkusiskoksi muutama vuosi Murun avaamisen jälkeen. Pastis on pieni pala Pariisia Helsingissä. – Ravintolamme punaisena lankana toimii klassinen ranskalainen bistroruoka ja välitön palvelu, kertoo Pastiksen ravintolatoimenjohtaja Saara Alander.

Pastiksessa tarjoillaan rehellistä ruokaa, joka on tyyliltään hieman rouheampaa kuin Murussa. Maut, välitön asiakaspalvelu ja tietotaito kaikki rinnakkain ovat tärkeitä. Menussa luotetaan klassikoihin ja tartaria on aina listalla. Tartarin kylkeen kannattaa tilata Pastiksen kiitosta keränneet tryffeliranskalaiset. Viineissä on luonnollisesti erikoistuttu ranskalaisiin viineihin ja ravintolan viinivintti toimii upeana katseenvangitsevana myös salin puolella.

Kodikas kortteliravintola houkuttelee lähialueen ihmisiä syömään ja viihtymään – kuin Etelä-Euroopassa konsanaan. Le Petit Pastis -kabinetti on suosittu erityisesti yritysten keskuudessa, mutta se sopii hyvin vaikka yksityisen viinitastingin järjestämiseen!

Pastiksen ravintolapäällikön Marian parhaimpiin muistoihin ja kanta-asiakkaisiin lukeutuu eräs iäkkäämpi rouvaseurue, joka käy säännöllisesti myöhäisellä lounaalla. Rouvat herkuttelevat kuohuvalla ja parhaimpina päivinä saattavat pistää tanssiksi ranskalaisen musiikin tahdissa! 

Lue myös Pastiksen ravintolaesittely.

Lue myös