Siirry pääsisältöön

Oulun ravintola Hugon uudistumista ohjaavat asiakkaat, viini ja kokeilunhalu

Hugo kiteytyy sanoihin: Viiniä, Ystäviä ja hyvää ruokaa. Hugon palvelussa on tunnetta ja pelisilmää. Täällä ei olla vain töissä, vaan Hugo on elämää. Hugosta ei halua edes lähteä kotiin.

Kun Oulun Uuden Seurahuoneen arvorakennuksen muutostyöt alkoivat, tuli aika päivittää myös Hugo.

– Uusiksi menivät niin sisustus, idea, ruoka että viiniajattelu. On kuin uutta ravintolaa avattaisiin, Hugon myynnistä ja markkinoinnista vastaava Satu Hemmi kertoo.

Suunnitteluun osallistui koko henkilökunta. Nyt keittiön sydän ja sielu on puuhiiliuuni. Olohuonemaisessa salissa on luonnon materiaaleja, mattoja, sohvia ja seinissä on tunnelmaa. Asiakas ei koe olevansa itseään hienommassa paikassa.

Paikkamäärä kasvoi 40:stä 60:een. Viini viestii nyt piipahdusta, rentoutta ja tapaamisia. Seurueille on varattu korkea seurustelupöytä.

Hugo jatkaa viinin ja ruoan yhdistämistä vaativallekin asiakkaalle. Kuukausittain vaihtuvalta listalta voi valita menukokonaisuuden tai yksittäisen pienen annoksen viinilasin oheen, tai pääruokakoon.

– Nostamme viiniteemoja maan tai alueen kautta. Australia aloittaa ja järjestämme myös tastingeja, Satu Hemmi kertoo.

Salissa on myös lihan raakakypsytyskaappi. Riiputettua lihaa saa viikonloppuisin. Uutuutena on myös keittiössä sijaitseva Chefs’ table. Viinikellari on 24 hengelle. Kabinetteja on viisi. Saunatilat ovat kolmoskerroksessa.

Ravintola Hugo
Rantakatu 4, 90100 Oulu
www.ravintolahugo.fi

Teksti: Eeropekka Rislakki
Kuvat: ravintola Hugo

Lue myös