Siirry pääsisältöön

Sporttibaari ja fine dining – ei mikään mahdoton yhtälö

Tallinnan ravintolamaailman tapahtumia seurataan tiiviisti myös lahden tällä puolen eikä ihme, sillä suuri osa ravintoloiden asiakaskunnasta koostuu laivojen tuomista turisteista. Hyvä vaihtoehto pitkän kaupunkikierroksen lomassa tai jälkeen on OlyBet Bar & Grill. Tämä Vanhassa kaupungissa, Vapaudenaukion varrella sijaitseva ravintola uudistaa käsitykset perinteisestä sporttibaarista.

– Halusimme ennen kaikkea laajentaa imagoamme siten, että mahdollisimman moni tuntisi itsensä tervetulleeksi meille, toteaa sporttibaarin omistavan Olympic Entertainment Group Suomen myynti- ja markkinointijohtaja Marko Arpiainen

– Uudistukset näkyvät kaikkialla toiminnassamme, mutta ennen kaikkea ruokalistassa, jossa on otettu huomioon kaikkien asiakasryhmien toiveet.

– Emme tietenkään halua unohtaa perinteistä asiakasryhmäämmekään eli urheilutapahtumia seuraavia kaveriporukoita. Uudistusten myötä meille ovat kuitenkin löytäneet myös perheen tai ystävien kanssa matkailevat turistit sekä paikalliset asukkaat, joille usein lounaan hinta on merkittävä valintakriteeri. Vanhankaupungin muihin samantasoisiin ravintoloihin nähden 5 – 7 euron lounashintamme kestää hyvin vertailun.

– Iltaisin meillä käy esimerkiksi tyttöporukoita alkudrinkeillä ennen muihin paikkoihin siirtymistä, ja onpa baari osoittautunut jo hyväksi deittipaikaksikin, toteaa Arpiainen.

Laadukasta ja kukkarolle ystävällistä
ruokaa kaikille asiakasryhmille.

Uudistetulla menulla uusien asiakasryhmien suosioon

Sporttibaarien perinteinen ruokavalio on tähän mennessä ollut lihavoittoista, mutta uudistuksen myötä OlyBet Bar & Grillin tarjontaan on lisätty reilusti vegetaristeille ja vegaaneille sopivia maukkaita vaihtoehtoja. Lisäksi lähituottajilta hankittujen ainesten osuutta on lisätty runsaasti.

– Burgerit ovat meillä se perinteinen ja suosittu tuote, mutta kuluneen vuoden aikana hiiligrillissä valmistettu, vegaaninen Beyond Meat -burgeri on singahtanut aivan myyntitilaston huipun tuntumaan perinteisen juustoburgerimme rinnalle. Suosio kuvaa asiakaskunnan ja arvojen muutosta, ja itsellenikin siitä on tullut yksi suosikkituotteistamme, toteaa Arpiainen. 

– Tänä päivänä lähiruoasta on tullut lähes must aikaansa seuraavalle ravintolalle, ja kasvisruokavaihtoehto löytyy lähes jokaiselta ruokalistalta. Emme tietenkään halua mennä vastavirtaan tässäkään asiassa, ja asiakkaammekin ovat ottaneet hyvin vastaan myös uudet tuotteemme.

Kaveriporukoita ajatellen Olybet Bar & Grillissä on tarjolla myös monia jaettavia annoksia, esimerkiksi suussa sulava seafood-annos tai lihavoittoinen, ribbseistä, wingseistä ja nachoista koostuva herkullinen jaettava ateria.

Myös juomapuolella Olybet Bar & Grill kulkee trendin huipullla. 

– Satsaamme erityisesti paikallisiin käsityöläisoluisiin. Listoiltamme löytyy muun muassa vain meille valmistetut pienpanimo-oluet Black Jack, I’m Ale In ja Spordilaager. Drinkkivalikoimassamme on talossa kehitettyjä maistuvia cocktaileja, joita et muualta saa.

– Pyrimme siihen, että meillä olisi laadukasta ja kukkarolle ystävällistä tarjottavaa lounasajasta iltamyöhään kaikille asiakasryhmille. Suosio on tällä hetkellä sen verran suurta, että suosittelemme pöytävarausta, toteaa Arpiainen.

baari viro

Ei sporttibaaria ilman screenejä

Sporttibaari ei olisi sporttibaari ilman urheilupainotteista ohjelmaa ja suuria screenejä, eikä niistä ole täälläkään uudistuksista huolimatta luovuttu.

– Pyrimme saamaan tarjontaamme lisää kiinnostavia urheilutapahtumia joita voi seurata hyvän ruoan ja juoman nauttimisen ohessa. Matsien lisäksi tiloissamme järjestetään erilaisia urheiluun liittyviä tapahtumailtoja, esimerkiksi visailuja joissa pääset testaamaan oman urheilutietämyksesi.

– Kohta alkava formulakausi ja lätkän MM-kisat kiinnostavat erityisesti suomalaisia vieraitamme. Ne tuovat taas talon täyteen urheilun ystäviä ja toivotammekin kaikki tervetulleiksi nauttimaan urheilutapahtumien tiiviistä tunnelmasta, hyvästä ruoasta, juomasta ja rennosta seurasta!, toivottaa Marko Arpiainen.

Pääkuva: Rene Riisalu.

Harju 6, 10130, Tallinna

www.olybetbarandgrill.ee

Lue myös