d-md-none
Siirry pääsisältöön

OlyBet Bar & Grill Tallinnassa on onnistunut yhdistelmä urheilubaaria sekä ravintolakokemusta  

Tallinnaan matkaavat suuntaavat usein kaupungin ihastuttavaan vanhaankaupunkiin Vanalinnaan. Sitä ympäröivien keskiaikaisten kaupunginmuurien sisäpuolelta, kun löytyvät kuuluisien nähtävyyksien ja liikkeiden lisäksi hyviä ravintoloita ja kahviloita. 

Reilu vuosi sitten vanhaankaupunkiin avattiin huippupaikalle sportti-baari OlyBet Bar & Grill, joka sporttisen ravintolateemansa lisäksi on yhtä lailla omistettu ja suunnattu myös hyvää ruokaa arvostaville. Siinä missä suurilta tv-ruuduilta on katseltavissa urheilun parasta live-kirjoa, löytyy ruokalistalta herkkuja moneen makuun ja muutenkin tavoitteena on ollut luoda uudenlainen sporttibaari, jossa viihtyy niin urheilufanaatikko kuin ruokaelämysten keräilijäkin. 

– Halusimme perustaa sporttibaarin, joka urheilun lisäksi tarjoaisi hyvän ruokaravintolan puitteet. Meiltä saatkin laadukasta ja maukasta ruokaa, ja luonamme on helppo viihtyä esimerkiksi lähioluen tai viinin äärellä samalla kun nautit lempiurheilustasi ruudulta, kuvailee Marko Arpiainen sporttibaari OlyBet Bar & Grilliä. Arpiainen on baarin omistavan Olympic Entertainment Groupin Suomen markkinointi- ja myyntipäällikkö. 

Sijainti, tarjonta ja tunnelma – check!

OlyBet Bar & Grill sijaitsee kivalla paikalla vanhankaupungin Vapauden-aukion kyljessä. Hyvän sijainnin lisäksi urheilutarjonta ja etenkin suosittu päivittäinen lounas houkuttelevat sekä kaupungissa vierailevia, että paikallisia sporttibaariin syömään sekä viihtymään. 

– Arvioisin, että puolet asiakkaista tulevat pelkästään urheilun perässä. Toinen puoli koostuu päivittäisen lounastarjouksen hyödyntävistä ruokailijoista, sekä ryhmistä, joissa halutaan tulla istumaan iltaa kaveriporukan kanssa.

Ravintolassa on useita tv-näyttöjä, joissa näytetään ajankohtaisia urheiluotteluita tai -tapahtumia.

Mikäli oma toivematsi ei näy ruudulla, voi henkilökunnalta rohkeasti pyytää se nähtäväksi. Tasaisin väliajoin OlyBet Bar & Grill järjestää myös urheilutapahtumiin liittyviä visailu-iltoja, joissa voi testata urheilutietämystään ja viettää kivaa ravintolailtaa.

Suomalaisten keskuudessa suosituin tapahtuma on ollut järjestämämme jääkiekon MM-kisojen livestudiot. Uskon itse myös tulevien ralli- ja formulalähetysten tuovan paikalle runsaasti suomalaisia nauttimaan urheilusta, hyvästä tunnelmasta sekä ruoka- ja juomatarjonnastamme.

Kasvisburgerit hiilille ja sporttibaarin oma olut janoon

Ennen vuodenvaihdetta OlyBet Bar & Grill uusi ruokalistansa ja nyt tarjolla on enemmän myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Esimerkiksi hiiligrillissä paistettava uusi Beyond Meat Burger-kasvisburgeri on jo löytänyt paikkansa Arpiaisen omalta suosikkilistalta juustopurilaisen rinnalta. 

Myös juomapuoli on jalostettu parhaalle mahdolliselle mallille. Talon omien cocktailien lisäksi drinkkilistalta löytyy virolaisen Õllenaut-pienpanimon OlyBet Bar & Grilliä varten valmistamat käsityöläisoluet; Black Jack, I’m Ale In ja Spordilaager. 

Tarkoituksemme on toimia jokaisen mahdollisen asiakasryhmän ”sportti-baarina”. Meille ovat tervetulleita niin lapsiperheet kuin kaveriporukatkin. Ruoka ja tunnelma on kaikkien makuun. 

Hiiligrillissä valmistettu burgeri, liha- tai kasvisversiona, sporttibaarin oma olut seuranaan kuulostaa täydelliseltä kombolta. Vaikkapa silloin kun suosikkiurheilun katselemiselle haluaa höystettä, tai kun kaupungin nähtävyydet ja kaupat on hetkeksi koluttu läpi seuraavalla Tallinnan visiitillä.

  • Avoinna ma-su klo 12–23
  • Arkilounas hintaan 5,50–7 €! 
  • Huippu-urheilua päivittäin nähtävissä näytöiltä, tämän lisäksi ravintola tarjoaa tieto-visoja sekä live-musiikkia

Teksti: Daniela Holm

www.olybetbarandgrill.ee

Osoite: Harju 6, 10130 Tallinna

Lue myös