Siirry pääsisältöön

Oktoberfest korkattiin iloisissa tunnelmissa Rymy-Eetussa

Oktoberfestiä pääsee Rymy-Eetussa juhlistamaan 24.9-10.10.2020 keskiviikosta lauantaihin. Joka päivä showtime klo 18, ja kippistellä voi aina klo kahteen saakka aamuyöstä – viikonloppuisin jopa puoli viiteen!

Menosta vastasi avajaisjuhlissa Beer Brauchen Brass Band ja Dj Günther!

Rymy-Eetu on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, joissa vetävästä livemusiikista villiintynyt yleisö nousee pöydilleen tanssimaan lähes viikon jokaisena iltana. Päivisin pääset myös herkuttelemaan upealla lounaalla. Oktoberfestin aikaan voit herkutella myös Oktoberfest-paketilla!

Oktoberfest-paketti 38 €

 • Litran tuoppi aitoa Oktoberfest-olutta
  Kolmen makkaran lajitelman baijerilaisen perunasalaatin ja talon lämpimän hapankaalin kera.
  ( myös kasvis/vegaanisella makkaravaihtoehdolla)
 • Tunnelmaan sopivan Oktoberfest-hatun
 • Pöytävarauksen ja ohjelman

Pakettia on myös saatavilla rajoitetusti paikan päällä.
Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.

Voit myös juhlistaa porukalla viiden litran oluttornilla!

Ohjelma

 • Pe 25.9.  OKTOBERFEST VIRALLISET AVAJAISET: DJ Anton, UpEleven. Kutsuvierastilaisuus alkuillasta klo 19.
 • La 26.9. OKTOBERFEST:  Dj  Heinz, Brand New Classics klo 18
 • Ke 30.9. OKTOBERFEST:  Dj Anton, Boom Beat klo 18
 • To 1.10.  OKTOBERFEST:  Dj Heinz,  Femu Brass Band klo 18
 • Pe 2.10. OKTOBERFEST:  Dj Günther,  Gebardi klo 18
 • La 3.10. OKTOBERFEST:  Dj Anton, Booster klo 18
 • Ke 7.10. OKTOBERFEST:  Beer Brauchen Brass Band,  Visa & Bratwurstit klo 18
 • To 8.10. OKTOBERFEST:  Beer Brauchen Brass Band, Dj Heinz klo 18
 • Pe 9.10. OKTOBERFEST:  Beer Brauchen Brass Band,  Jimmy Cola klo 18
 • La 10.10. OKTOBERFEST:  Dj Anton, Brand New Classics klo 18

Juhli turvallisesti!

Rymy-Eetussa on helppo pitää turvavälejä, mutta lisäksi ravintolaan ollaan tuotu uusinta teknologiaa juhlijoiden turvaksi.

Onhan se nyt mukavempaa bailata, kun voit olla varma että paikat on puhtaat, kertoo yksi Happy Hour restaurantsin omistajista Tarja Palomäki.

Ravintoloihin hankittu, patentoitu Genano-teknologia ei pelkästään kerää mikrobit sisäilmasta vaan myös eliminoi ne – mukaan lukien virukset ja bakteerit.

Tästä päivästä lähtien tämän teknologian avulla taistellaan Covid-19-virusta vastaan myös Helsingin yöelämässä. Laitteet on asennettu ravintoloihimme tiistaina 22.9. ja ovat nyt käytössä. Haluamme tarjota asiakkaillemme virusvapaata hengitysilmaa, toteaa ravintolotsija Jorma Railonkoski.

Genanon teknologia ei vain kerää epäpuhtauksia, kuten tyypilliset ilmanpuhdistimet, vaan se myös tappaa virukset ja bakteerit.

Mikrobit pois jopa vuodeksi desinfioituvalla pinnoituksella

Torstaina 24.9. on käsitelty lisäksi vielä Rymy-Eetun ja Storyvillen pinnat itsedesinfioituvalla pinnoituksella.

Valon avulla itsedesinfioituva pinnoite tekee työtä vuorokauden ympäri tuhoten taudinaiheuttajat. Kotimainen, testattu menetelmä on jo käytössä sadoissa kohteissa. ”Kyse on valokatalyysistä, jossa muodostuvat happiradikaalit reagoivat pinnoilla esiintyvien mikrobien kanssa tuhoten ne”, toteaa prosessin kehittäneen Plasmonics Oy:n toimitusjohtaja Pasi Keinänen.

”Katalyysipinnoite tuhoaa yhteistyössä valon kanssa mm. Mikrobe- ja, viruksia, bakteereja ja homeitiöitä. Tutkimuksen mukaan valokatalyysillä kyetään tuhoamaan pinnoilla esiintyvästä influenssaviruksesta 98 % kahden tunnin kuluessa normaalissa huoneenvalossa.”

Desinfiointipalvelua tuottaa Nanoksi Finland Oy, jonka toimitusjohtaja Jukka Laks kertoo: ”Käsittelyn jälkeen pinnoite aktivoituu uudelleen ja jatkaa mikrobien tuhoamista vain valon voimalla, joten menetelmä ei vaadi uusimista harvoin kosketelluilla pinnoilla. Runsaasti kosketeltavat pinnat, kuten ovenkahvat, säätimet ja kytkimet, suositellaan käsiteltäviksi 12 kuukauden välein.”

Kuvat: Elina Engberg

Lue myös