Siirry pääsisältöön

Nopeaa pastaa boxissa

Kävimme testaamassa Itiksen Pasta Boxin, joka sijaitsee aivan metron vieressä hyvin vilkkaassa kulmassa. Ravintolassa oli hiljaista, ehkä joulun välipäivien takia, mutta saimmepa lounastaa ja räpsiä kuvia rauhassa.

Ekologisuus näkyy selvästi ravintolassa niin puisena sisustuksena, myytävinä bio-pulloina kuin biohajoavien aterimienkin ansiosta. Myös valoisuus ja kirkkaat värit boxeissa sekä pasta-aiheisissa kuvissa seinillä antavat ravintolalle pirteän ilmeen.

Annoksia on Pasta Boxissa 8 erilaista ja annoskokoja neljä, jotka tarjoillaan pahvisesta boxista. Menussa oli myös yksi vegaani annos. Kaikki annokset saa gluteenittomana ja laktoosittomana. Myös lapset oli otettu huomioon junior-annoskoolla, limuina ja trip-mehuina.

Valitsimme annokset Chicken Curry ja Nonna eli lihapullapasta, jotka tuotiin hyvin nopeasti eteemme tilaamisen jälkeen. Molemmissa oli fusilli pastaa sekä tuoretta rucolaa päällä. Pasta oli harmiksemme hieman ylikypsää, mutta raaka-aineiden tuoreus maistui ja näkyi. Pastakastike oli molemmissa oikein maukas. Chicken Curryssa oli yllätyksenä suolapähkinöitä sekä chili-viipaleita ja lihapullapastan lihapullat taas olivat hyvin lihaisia, ei mitään einespullia.

Juomaksi valikoitui raikas luomumehu. Yllätykseksemme juomavalikoimaan kuului myös kolmea eri olutta, josta huomaa, että vaikka Pasta Box tarjoileekin pikaruokaravintolan nopeudella, se on kuitenkin paikka, jossa on mukava istahtaa ja syödä rauhassa shoppailun tai muiden kiireiden keskellä.

Jos haluaa illallistaa pitkään ja juhlallisesti, ei Pasta Box ole oikea paikka. Itse menisin ravintolaan uudestaan joko shoppailun lomassa, töistä pikaiselle lounaalle tai ottaisin Take Awayn.

Vaikka Itiksen Pasta Box sijaitseekin metron kiireisen sisäänkäynnin vieressä, siellä on yllättävän rauhallinen tunnelma. Se on kuin lasinen boxi, jonne voi mennä syömään ja rauhoittumaan hetkeksi kaiken hälinän keskellä.

Lue myös