d-md-none
Siirry pääsisältöön

Naughty BRGR – ylivoimaisesti Suomen parhaat hampurilaiset!

Jo puolentoista vuoden ajan Pöpsyt ovat himoinneet näitä Naughty Brgrin paljon puhuttuja tuhmia hampurilaisia. Vihdoinkin koitti se päivä kun Pöpsyt astelivat sisälle aivan Helsingin ytimessä sijaitsevaan purilaistaivaaseen Lönnrotinkatu 13:sta.

Naughty Brgrin tarina sai alkunsa Akselin osallistuttua Top Chef kaksintaistelu ohjelmaan. Siellä Aksel päätti valmistaa burgerin, johon oli saanut inspiraatiota ulkomailta. Hän ei halunnut tehdä mitään liian erikoista, vaan jotain kaikkien suuhun sopivaa ja erittäin maistuvaa. Tuomariston maistaessa Akselin luomusta tuomaristossa oleva Helena Puolakka loi merkitsevän katseen ja tokaisi; ”tämä maistuu tuhmalta”.

Hetken aikaa kului ja keväällä 2015 Akseli osallistui katuruokafestareille ja päättikin lyhyellä varoitusajalla valmistaa näitä tuhmia burgereita. Hän tilasi aineksia 2000 hampurilaisannokseen ja meni lupaamaan mainoksessaan, että perustaa burger-ravintolan, mitä ei ole Suomessa ennen nähty. Festarit olivat pelosta huolimatta menestys, burgerit vietiin käsistä. Jopa sairaalan teho-osastolle ja lentokentälle noudettiin purilaisia. Tämän lupauksen innoittamana Akseli alkoi ystävänsä kanssa perustaa Helsingin suosituinta burger-ravintolaa. Matkalla oli monta muuttujaa, mm. tilan saaminen, rahoitus ja vuotava putki. Näistä kaikista kuitenkin selvittiin Suomalaisella sisulla ja nyt pystyssä on ehdottomasti Suomen paras burgerpaikka.

Heti ravintolaan astuttuamme havaitsimme sisustuksen olevan hyvin rento ja viihtyisä. Erinomainen paikka esim ensitreffeille. Paikka oli täytetty kivoilla pienillä yksityiskohdilla ja musiikki oli ihanan letkeää.

Marraskuussa 2015 vietettiin Naughty Brgrin avajaisia, jolloin seinälle kerättiin valokuvia vieraista. Kuvat ovat vieläkin seinällä.

Menusta löytyy vaihtoehtoja jokaisen makunystyröille. Listan suosituin purilainen on Naughty, jonka Pöpsytkin pääsivät maistamaan. Listalta löytyvä NYC Cheese brgr on suositussa Woltissa tilatuin ruoka-annos, tässä linkki uutiseen: https://wolt.com/blog/fin/2017/03/02/wolt-julkaisee-ensimmaista-kertaa-helsingin-10-suosituinta-ravintola-annosta-arvaatko-mika-ykkonen/

Etualalla kuvassa komeilee suussa sulava Shroom brgr, joka sisälsi mm. mehukkaita sieniä, parmesan-rucola salaattia ja aiolia. Tämä on ehdottomasti parhaimpia syömiämme kasvishampurilaisia!

Naughty Brgrin suosituin purilainen oli ehdottomasti maineensa arvoinen. Burgeri vei suorastaan kielen mennessään. Tähän sopisi hyvin sanonta ”niin hyvää ettei sanotuksi saa!”. Pihvi oli super mehevä ja kertakaikkisen maukas. Tätä burgeria voisi ylistää loputtomiin, mutta sanat eivät riitä. Tämä sinun on pakko itse maistaa! Lisukkeena olevat bataattiranskalaiset, huh teidän kanssanne. Ruokaorgasmi! 😀 Tämä kertoo varmaan tarpeeksi, ei niistä siis sen enempää. Pöpsyjen kehut eivät ole ostettavissa, ne tulevat suoraan sydämestä.

Tämä pieni friteerattu makaroni-juustotikku herätti Pöpsyissä pieniä ennakkoluuloja. Ne kuitenkin hälvenivät sen sileäntien, kun maistoimme näitä eriskummallisia herkkupaloja. Mielenkiintoisen hyvää!

Lopputuloksen näette tässä.

Naughty Brgr käyttää purilaisissaan 100% rotukarjaa. Maku ei todellakaan petä!

Sydämellinen Akseli on kirjoittanut tämän ihanan kirjan ”täydellä sydämellä”. <3

Tyytyväisyytemme varmaan arvaattekin. Napit loppuivat kesken..

Pääsimme vielä rupattelemaan Naughty Brgrin perustajan Akseli Hervelin kanssa. Ihana herrasmies jaksoi kertoa Pöpsyille koko tämän upean Naughty Brgrin tarinan. Akselin oma suosikki purilainen on Cuban Frita. Iloksemme saimme kuulla, että Helsingin ja Tampereen Naughty Brgrin lisäksi on avautumassa uusi ravintola Turkuun.

Suuret kiitokset vielä Akselille ja koko Naughty Brgrin ystävälliselle henkilökunnalle näistä maukkaista hetkistä! Nähdään pian uudellee!

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös