d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tavoita helposti ruoanlaitosta ja elintarvikkeista kiinnostuneet ihmiset!

Seuraavan Glorian ruoka & viini -lehden Toptaste -sivut ilmestyvät 23.3.2023. Lehden teemana ovat Italia lautasella ja lasissa, pastaruoat, suklaa ja pääsiäisruoat! Tule mukaan!

Laadukkaat ja näyttävät lehden sivut

Toptasten tuottama kokonaisuus julkaistaan Glorian ruoka & viini –lehden sivuilla. Lehden lukijat ovat ostovoimaisia, uteliaita ja kokeilunhaluisia ruokaharrastajia ja lifetylen suurkuluttajia. Glorian ruoka & viini tavoittaa ylivoimaisesti parhaiten ruuan vaikuttajakuluttajat eli foodrunnerit ja lehdellä on yli 143 000 lukijaa.

Kiinnostaisiko nostaa tuotettasi esille huippukokin reseptillä?

Halutessanne meidän Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Dani Hänninen loihtii tuotteestanne pöytään sopivan reseptin, jonka käyttö-oikeudet jää teille. Tuotantoon kuuluu myös annoksen valokuvaus ja ohjeiden teko! Lisäämme reseptin myös reseptipankkiimme, jossa ohje saa näkyvyyttä vielä vuosien päästä! PYYDÄ ERILLINEN HINTA

KLIKKAA EDELLINEN TOPTASTE -LEHTI TÄÄLTÄ!

Yhteistavoittavuus isoimmassa kampanjassa voi olla jopa miljoona kontaktia!

Kattava ja monipuolinen digitaalinen näkyvyys

Glorian ruoka & viini –lehden lisäksi Toptasten tuottama kokonaisuus julkaistaan myös digitaalisena natiivimainoksena! Toptaste tekemä artikkeli kytketään digitaaliseen kampanjaan Sanomien sekä Metan kanaviin, tavoittavuus riippuu valitusta koosta ja ajanjaksosta. Lisäksi artikkeli julkaistaan ePressi-uutisportaalin kautta aihepiiristä kiinnostuneille toimittajille (rekisterissä 7000 toimittajaa). Ja tietysti artikkeli julkaistaan digitaalisesti www.toptaste.fi -saitillamme ja jaetaan Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Isompi artikkeli tuo enemmän kontakteja

Vuoden  2023 aikana on tulossa 2-4 kpl julkaisua Glorian ruoka & viini -lehdessä ja niiden laajuus on 16-24 sivua. Asiakkaalle kokonaisuuteen mukaan lähteminen on todella helppoa eli meidän toimittaja ottaa yhteyttä sekä tekee artikkelin, jonka Toptasten graafikko taittaa sekä lehteen että digitaalisiin kanaviin.

Toptaste –media pähkinänkuoressa

Toptaste on nopeasti kasvava ruoka- ja matkailumedia, jonka ydinosaaminen on natiivimarkkinoinnissa. Toptaste tuottaa monipuolista natiivisisältöä sekä printtiin että digiin, joista jälkimmäinen onkin vuonna 2022 tavoittanut jo 1,5 miljoonaa suomalaista. Mainostajille Toptaste tarjoaa monipuolista media-kumppanuutta aina blogirynnäköistä lehti-advertoriaaleihin. Kuluttajille Toptaste tarjoaa tietoa ruoka-
ja juoma-alan taustavaikuttajista, ammattilaisista ja taiteilijoista, uusista tuotteista, palveluista ja trendeistä.

Vuoden 2023 aikana Toptaste -julkaisut ovat:
• 6-8 kertaa Iltasanomissa
• 2-4 kertaa Glorian ruoka & viini -lehdessä
• 1-2 kertaa Hufudstadsbladetissa ja Me naiset -lehdissä

Ota pikaisesti yhteys!

Lasse Heikura, asiakkuusjohtaja, 0400 811310, lasse.heikura@toptaste.fi


Lue myös