Siirry pääsisältöön

Mustion Linnankrouvi tarjoaa moniaistillisen elämyksen

Linnankrouvi sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä keskellä idyllistä maalaismaisemaa. Vaikka sijainti koetaan usein haasteelliseksi on se myös ravintolan suurin etu. Se pystyy tarjoamaan kaupunkien keskustaravintoloista poikkeavan illalliselämyksen. 

– Haluamme tarjota uniikin miljöön ja historian sekä laadukkaan palvelun ja ruoan siivittämän moniaistillisen kokemuksen, joka johdattaa tietoiseen läsnäoloon – hetken kokemiseen ja siitä nauttimiseen tässä ja nyt, kertoo ravintolatoimenjohtaja ja keittiöpäällikkö Niko Tuominen.

Ruoka edustaa modernia skandinaavista keittiötä. Inspiraatiota ammennetaan paikallisia raaka-aineita suosivasta lähiruoasta. Vaikka annokset ovat fine-dining -tasoa on tunnelma vanhan vaunuvajan salissa rento.

Lounaan lisäksi tarjolla on neljän ja kuuden ruokalajin illallismenut. Myös kasvisruokailijat on huomioitu.

Keittiössä vankka kokemus yhdistyy nuoreen innovatiivisuuteen. Keittiöpäällikkö Tuominen on saanut rinnalleen kaksi Suomen kokkimaajoukkueessakin edustanutta keittiömestaria, Samuel Mikanderin ja Kari Julinin.

Orkesteria johtaa avioliiton kautta viitisentoista vuotta sitten Saksasta ”linnanrouvaksi” Mustioon päätynyt toimitusjohtaja ja kreivitär Christine Linder. Hän kutsuu romanttista Mustion Linnan ympäristöä sekä monipuolisesti ruokaa tuottavaa lähiseutua ”Suomen Edeniksi”.

Linnankrouvi on avoinna ympäri vuoden. Eri vuodenajat luovatkin ravintolaan aina erilaisen, kokemisen arvoisen tunnelman.

Teksti: Johanna Grönlund
Kuvat: Mustion Linna

RAVINTOLA LINNANKROUVI
Mustion Linna Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
www.mustionlinna.fi

Lue myös