Siirry pääsisältöön

Miltä tuntuisi omistaa pieni pala legendaarista jazz-clubia Storyvilleä?

Storyvillen osakkeet käyvät kaupaksi ennätysvauhtia

Jazzklubi Storyvillen käynnistämästä osakeannista tuli välitön hitti – yli puolet osakkeista merkittiin jo ensimmäisen viikonlopun aikana. Jos sama vauhti jatkuu, niin myynti sulkeutuu paljon ennen virallista päättymispäivää, jonka oli tarkoitus olla 15.4.2021.

”Mietimme aluksi, että riittääkö kuukausi 2000 osakkeen myyntiin, joten tämä kysyntä yllätti meidät kaikki”, pohtii Storyvillen perustaja Jorma Railonkoski. Tällä hetkellä myyty 1107 osaketta eli 110.700€. Merkitsijöitä on 159.

”Kova suosio tekee kiitolliseksi. Tämä on luottamuksen osoitus meidän toiminnallemme, kun ihmiset sijoittavat omia rahojaan. Ensimmäisestä yhtiökokouksesta tulee suuri ja mielenkiintoinen tapahtuma, kun järjestämme juhlat vain osakkaille. Kaikki sijoittajat tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Samalla julkistamme seinälle kaiverretut nimikyltit, johon pääsee mukaan minimissään 50 osakkeen merkinnällä. Tämä tapahtuma järjestetään mahdollisimman pian rajoitusten päättymisen jälkeen”, kommentoi Tarja Palomäki, yksi perheyrityksen omistajista.

Storyvillen omistajaksi pääsee hyvinkin pienellä 200 euron sijoituksella (2 osaketta). Tällä saa pienen omistuksen lisäksi myös erilaisia vip-etuja. Kun tulet osakkaaksi, sinulla on virallisesti oma jazzklubi Helsingin keskustassa, Eduskuntatalon vieressä ja olet takaamassa tulevaisuutta elävälle musiikkikulttuurille Suomessa. Lisätietopaketti ja merkinnät: https://osakeanti.storyville.fi

”Katsomme toiveikkaina tulevaisuuteen ja odotamme, että pääsemme mahdollisimman pian tarjoamaan asiakkaillemme taas mahdollisuuden nauttia live-musiikista, tanssista ja verkostoitumisesta niin kuin vain Storyvillessä osataan” toteaa Jarmo Railonkoski.

Lue myös