Siirry pääsisältöön

Merihenkinen ravintola Göran

Ravintola on nimetty rakastetun matkakirjailija Göran Schildtin mukaan. Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista.

Arkisin Göranissa on tarjolla maukas buffetlounas ja viikonloppuisin voi herkutella saaristolaishenkisen brunssin merkeissä. Ravintolan vaihtuvat ruokalistat suunnitellaan sesongin raaka-aineiden mukaan. Kesäisin avautuvalla terassilla, Suomen Joutsenen edustalla, voi nauttia a la carte -listan herkkuja. Terassilla palvelee kesäisin myös kaiken ikäisten suosikki jäätelökioski Götterö.

Keittiömestarina Ravintola Göranissa toimii Jouni Kivelä, tarpeeksi monta kertaa kölin alta vedetty keittiön ammattilainen. Rauhallinen ja harkitseva keittiömestari pyrkii siihen, että asiakkaat palaavat yhä uudelleen nauttimaan Göranin mahtavista herkuista. Keittiömestarin motto on – vähemmän on enemmän. Siksi ravintola pyrkiikin ensin löytämään hyvät raaka-aineet ja tekemään niistä mahdollisimman monipuolista ja hyvää ruokaa maailman kauneimman saariston hengessä.

Lue myös