Siirry pääsisältöön

Mainetta niittäneen laatupizzan kodissa helmeilee samppanja

Kyse ei ole vain pizzan mausta ja tarkoin valituista raaka-aineista, vaan kokonaisvaltaisesta elämyksestä. Ravintolakokemuksesta, johon voi liittyä ruoasta nauttimisen lisäksi vaikkapa laatusamppanja. –Samppanjaa myydään meillä paljon, Classic Pizza -ravintoloiden perustaja ja omistaja Juha Toivanen kertoo. 

Tuttu pizzakonsepti on niittänyt myös kansainvälistä mainetta. Viimeisin ilouutinen saatiin syyskuussa, kun Classic Pizza Restaurant huomioitiin kunniamaininnalla arvostetussa The Virtual Global RLI Awards 2020 -tapahtumassa.  

Palkintojen edelle menevät Toivasen mukaan kuitenkin asiakkaiden antamat palautteet. Niitä tulee tasaiseen tahtiin. ”Erinomaista pizzaa, parasta, mitä olen eläissäni syönyt”, ”Täydellistä pizzaa, taas kerran”, ”Antakaa henkilökunnalle jokin erityismaininta, eihän noin hyvää pizzaa saa mistään!”. 

pizza

Ihastusta herättävät maut syntyvät laadukkaista raaka-aineista. – Käytämme pizzoissamme muun muassa vain sataprosenttista mozzarellaa. Lihatuotteita meille on yli 20 vuotta toimittanut Wotkin’s. Pizzojemme reseptiikka on ainutlaatuinen, meillä ei ole mitään peruslättyjä. 

Herkullisia vaihtoehtoja löytyy kaikille. Pizzoihin on saatavilla gluteeniton pohja ja juustoista löytyy vegeversio. 

Pizzojen lisäksi paljon asiakaspalautetta tulee palvelusta. Toivanen uskoo sen olevan suoraa seurausta siitä, että palveluun panostaminen on aina ollut yksi Classic Pizza Restaurantin ydinasioista.  Asiakkaiden halutaan muistavan makujen lisäksi myös tunnelman, viihtyisän miljöön ja kohtaamiset. – Classic Pizza -ravintoloissa huomioidaan kaikki pienet yksityiskohdat. Meillä on 25 vuotta vanha brändi. Haluamme, että asiakkaat luottavat meihin jatkossakin, Toivanen toteaa. 

pizza

Classic Pizzoja löytyy nykyään myös K-kaupparyhmittymän myymälöistä. Kyseessä ovat Home Bake -pizzat, jotka paistuvat kotona valmiiksi muutamassa minuutissa. 

Lue myös Classic Pizzan ravintolaesittely.

Lue myös