Siirry pääsisältöön

Madison – asiakkaiden toiveiden mukaista ruokaa

Maukkaan ruoan ja hyvien juomien lisäksi Tapiolassa kauppakeskus AINOAssa sijaitseva Madison haluaa ilahduttaa asiakkaitaan mutkattomalla tunnelmalla. Kaiken a ja o on asiakaslähtöisyys. – Meille asiakkaiden toiveet ovat ykkönen. Ne ajavat myös ammatillisten hifistelyjen ohi. Toiveet on kuultu muun muassa siinä, että meillä on nyt entistä enemmän kasvis- ja kalavaihtoehtoja, Arpré sanoo. 

Huippukokki Hans Välimäki vieraili  Madisonissa ja vierailun seurauksena Madisonista tuli Tapiolan oma Diner. Perinteisestä Diner-maailmasta on poimittu sen parhaat puolet. Ne kulkevat kaulakkain raikkaiden annosten sekä modernin ja rennon ympäristön kanssa. – Otamme huomioon sen, että toimimme kauppakeskuksessa, jossa liikkuu ihmisiä hyvin eri aikoina. Heillä on erilaisia juoma- ja ruokatoiveita. 

Madisoniin voi tulla myös brunssille. Brunssilla on tarjolla itse leivottuja leivonnaisia: mutakakkuja, amerikkalaiseen tapaan valmistettua omenapiirakkaa sekä muffineja. Pöydässä on tuorepuuroja, ribsejä, itse savustettua lohta ja pitkä lista muita makeita ja suolaisia herkkuja. Brunssilla näkyy Arprén tausta. Hän on toiminut Hiltonissa aamiaiskokkina. – Haluamme brunssilla tarjota hyvän hotelliaamiaisen tutut suosikit ja täydentää sitä muun muassa itseleivotuilla kakuilla. 

Madisonin juomalistalta löytyy myös hyvin esimerkiksi aftereilla jaettavaksi sopivat kannujuomat, hedelmäiset pitcherit. Niiden suosion lisääntymisen myötä on suunnitelmissa tuoda listalle myös beerpitcherit, kannuoluet. – Listallamme on edelleen myös laatuviinejä, Arpré muistuttaa. 

Lokakuun tarjouksena Madison tarjoaa pitchereiden kanssa alkuwingsit kaupan päälle ja lokakuun lopussa on luvassa piristystä pimeyteen teemallisen brunssin muodossa. – Lokakuun viimeisenä viikonloppuna meillä on katettuna Halloween-brunssi. Erityisesti jälkiruokapöytä on tehty lapsia ajatellen. Halloween-brunssiin liittyy myös pukukilpailu, jossa palkintona on 50 euron lahjakortti. 

Lue myös