Siirry pääsisältöön

Luckiefun´s aikoo valloittaa koko Suomen

Luckie Bao:n luotsaama Luckiefun´s ravintolakonsepti on onnistunut esimerkki sukupolvenvaihdoksesta. Keravalle avautuu 1.11. jo kymmenes Luckiefun -ravintola.

Luckie Baon vanhempien luotsaama perheyritys aloitti toimintansa vuonna 1996 ja toi ensimmäisen kiinalaisbuffetin Helsinkiin. 

-Teimme vuonna 2015 sukupolvenvaihdoksen ja lähdimme vauhdikkaasti laajentamaan toimipaikkojen määrää niin, että meille avautuu 1.11.2018 jo kymmenes Luckiefun -ravintola Keravalle kauppakeskus Karuselliin, yrittäjä Luckie Bao kertoo.

-Sukupolvenvaihdoksen aikana vasta 23-vuotiaana eteen tuli alkuun paljon vastoinkäymisiä eli kaikki piti oppia kantapään kautta. Samalla minun piti todistaa vanhemmilleni, että pystyn ottamaan ohjat käsiini. 

-Nyt on menossa jo neljäs vuosi ja kaikki ravintolamme toimivat franchising -periaatteella eli jokaista ravintolaa luotsaa itsenäinen yrittäjä. Tavoitteiden pitää olla korkealla, joten aiomme laajentaa toiminnan koko valtakunnan laajuiseksi aina Rovaniemeä myöten. 

1.11. avautuu uusi Luckiefun´s -ravintola Keravalle kauppakeskus Karuselliin.

Runsas buffet ja 30 erilaista sushia

LuckieFun´s ravintolan sydän on runsas buffet, jossa on päivittäin tarjolla lämpimiä ruokia naudasta nuudeliin ja tofuun. – Selkeästi vetovoimaisin juttu ovat kuitenkin 30 erilaista sushia. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että hintaan sisältyvät ruokajuomat sekä kahvi ja tee. Meillä käy myös paljon lapsiperheitä, sillä hintapolitiikkamme ja ympäristömme on hyvin lapsiystävällinen. 

www.luckiefun.comTeksti: Mia Heiskanen

Lue myös