Siirry pääsisältöön

Lappilaista tunnelmaa kekäleitten äärellä

Hienostuneen, eleganssin ravintolan kokoinen aukko. Sellainen täyttyi viime syyskuussa Levillä, kun Levi Hotel Span uusin ravintola, Kekäle Bar & Grill avasi ovensa. Ravintolaa on suunniteltu jo vuosia, joten konsepti on huippuunsa hiottu. -Kekäleessä on kaksi puolta, sillä halusin, että ravintolassamme vierailu ei ole vain staattista syömistä, vaan kokonaisvaltainen elämys, liiketoimintajohtaja Juha Partanen visioi.

Ravintolassa keskiössä on avoin hiiligrilli, joka luo tilaan aivan erityisen tunnelman. Ruokaa tehdään niin lähellä asiakasta, että kekäleiden loimu näkyy pöytiin saakka. -Tarjoilemme modernilla tavalla perinteistä suomalaista ruokaa. Meillä voi nautiskella vaikkapa graavattua rautua, poron ulkofileetä ja mustikkapannacottaa. Raaka-aineina käytämme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa.

”Casual Fine Dining – Ruokaa tehdään niin lähellä asiakasta, että kekäleiden loimu näkyy pöytiin saakka.”

Päivällä Kekäleen baariin voi tulla suoraan rinteestä nauttimaan baarimenusta ja oluesta. Illalla tila muuntautuu fiiniksi cocktailbaariksi, jossa tiskin takana häärii rusettikaulainen tarjoilija. -Baarista voi tilata herkullisia cocktaileja, konjakkia tai viskiä laajasta valikoimastamme.

Kekäle on avoinna kevätsesongin loppuun asti. Kesällä ravintolalla on mahdollisuus järjestää pop up -tapahtumia, joissa grillataan ulkona.


Lue myös