d-md-none
Siirry pääsisältöön

Laadukasta pastaa boxissa

Suomen isoimmissa kauppakeskuksissa toimiva Pasta Box tarjoilee ravintolatason pastaa pikaruokaravintolan nopeudella.

Kaksi vuotta sitten Anja Nyberg toi Ranskasta mukanaan idean uudenlaisen ravintolakonseptin kehittämisestä, Pasta Boxista. Huippukokki Hans Välimäki loi ketjulle reseptit, joille yhteistä ovat tuoreet raaka-aineet ja valinnanvapaus. Annoksen saa tilattua täysjyväpastalla, vegaanisena tai gluteiinittomana. Myös annoskoon voi itse valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Monet ovat yllättyneet siitä, kuinka herkullista pikaruoka voikaan olla.

– Suomalaiset harvoin kehuvat mitään ainakaan pikaruokaravintolan tiskillä, mutta täällä kehuihin on saanut tottua, Pasta Boxin aluepäällikkö Aleksandra Koskinen hymyilee.

Pasta Boxin ruokaelämys koostuu paitsi edullisesta laaturuuasta myös iloisesta palvelusta. Ravintolat on sijoitettu kauppakeskuksiin, sillä sieltä ruoka on helppo napata mukaan biohajoavassa pakkauksessa tai hengähtää hetkeksi syömään viihtyisään ravintolaan.

– Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla Isossa Omenassa, Itäkeskuksessa, Jumbossa, ja Turussa kauppakeskus Skanssissa, mutta ei ole poissuljettua, että laajentaisimme tulevaisuudessa muihinkin kaupunkeihin, aluepäällikkö vinkkaa.

Lue lisää tästä

Teksti: Elina Viitanen

Lue myös