Siirry pääsisältöön

Kuu ja tähdet taivaalta

Helsingin Vuosaareen kolme vuotta sitten perustetussa ravintola Solvikissa on mahdollisuus järjestää jopa 50 hengen tapahtumia vanhanajan kartanocharmia huokuvassa rakennuksessa. Valittavana on kolme erilaista tilaa: pääsali, aurinkokabinetti ja yläkerran kabinetti upeine kattoterasseineen.

– Tilamme soveltuvat niin 30-vuotisjuhliin, yritystapahtumaan kuin muistotilaisuuteenkin. Toteutamme kaiken asiakkaidemme toiveiden mukaan, ravintoloitsija Simo Lahtinen lupaa.

Herkulliset leivokset tapahtumiin tuottaa ravintola Solvikin oma leipomo. Leipomossa valmistetaan myös leivät, pitsapohjat ja kakut niin arkilounaille kuin illallisillekin. Kaikki annokset on mahdollista saada gluteiinittomina. 

Parsan ystävän teemaviikot keväällä

Maailmanmakuiselta ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin, joten ravintola Solvikiin on mukava mennä syömään koko perheen kanssa yhdessä. Valittavana on esimerkiksi vuohenjuustokanaa, kantarelli-pekonipastaa ja hampurilaisia. Kesällä herkkuja voi nautiskella aurinkoisella terassilla vehreyden keskellä. Solvikissa on useamman kerran vuodessa myös erikoisviikot blini-, parsa- ja riistateemoilla. – Maalis- huhtikuussa meillä käynnistyvät parsaviikot. Silloin tarjolla on suositusmenu, joka sisältää kolme alkuruokaa sekä kolme pääruokaa, joissa parsa on pääraaka-aineena, Lahtinen kertoo.


Lue myös