Siirry pääsisältöön

Krakovan parhaat hotellit

Pääkuva: Hotel Wawel Queen.

Etelä-Puolassa sijaitseva Krakova on erinomainen pitkän viikonlopun kaupunkikohde. Historiallisen kaupungin arkkitehtuuri on poikkeuksellinen ja Krakovan läpi virtaava Veiksel-joki tuo kaupunkiin tunnelmaa. Historia on kaupungissa vahvasti läsnä, mutta vastapainoksi kaupunki tarjoaa hyvää ruokaa, kiinnostavia nähtävyyksiä ja oivat mahdollisuudet ostoksille. 

Yhdistimme Visit Polandin kanssa voimamme ja esittelemme Krakovan parhaat hotellit.

Krakovan TOP 10 parhaat hotellit:

PURO Krakow Kazimierz

Moderni ja tyylikäs hotelli PURO sijaitsee Krakovan sydämessä ja vain kilometrin päässä olevalta Vanhankaupungin pääaukiolta. Hotellin minimalistiset ja hieman retrotyyliset huoneet ja sviitit huokuvat mukavuutta ja lomaa arjesta. Hotellilla on myös oma leipomo/kahvila, ravintola sekä spa-osasto, jossa pääsee nauttimaan erilaisista hoidoista ja saunoista.

Balthazar Design Hotel

Balthazarin viiden tähden hotelli sijaitsee Krakovan keskustassa. Hotellin värikäs ja art deco tyylinen sisustus tuo mieleen boutique-hotellit New Yorkissa ja Lontoossa. Nälän yllättäessä kannattaa suunnata hotellin ravintola Fiorentinaan, joka on Michelin Guide (BIB Gourmand) mainittu ravintola vuonna 2020.

Hotel Gródek

Hotel Gródek sijaitsee Vanhassakaupungissa rauhallisella kadulla, mutta vain kulman takaa löytyy Krakovan kulttuuritarjonta ja nähtävyydet. Hotellissa on 23 erilaista ja ainutlaatuista huonetta, jotka kaikki on varustettu korkeimpien standardien mukaisesti. Hotellissa on myös ravintola, tyylikäs kirjastobaari ja rentoutuakseen voi suunnata terassille, patiolle tai saunaan.

Hotel Polski Pod Bialym Orlem

Hotel Polski Pod Bialym Orlem ulkoa kuvattuna.

Hotel Polski Pod Bialym Orlem on keskikokoinen hotelli Krakovan sydämessä. Hotelli on yksi Krakovan vanhimmista ja se on tarjonnut majoitusta vierailijoille lähes 200 vuoden ajan. Hotellin ravintola tarjoaa mainion mahdollisuuden tutustua aitoon puolalaiseen keittiöön.

Rakennuksen naapurina on Czartoryski-museo, jossa on muun muassa Leonardo da Vincin maalaus Nainen ja kärppä.

Hotel Wawel Queen

Wawel Queen -hotellin yleisiä tiloja.

Hotel Wawel Queen tarjoaa 49 tyylikästä ja hyvin varustettua huonetta modernilla sisustuksella historiallisessa lokaatiossa. Hotellin jokaisella kerroksella on oma teemaväri sekä jokaisessa hotellihuoneessa on naisen muotokuva osoittamassa kunnioitusta hotellin nimelle sekä Krakovalle taiteen keskuksena.

The Bonerowski Palace

Hotelli Bonerowski Palacen sviitti.

Bonerowski Palace on tyylikäs 5 tähden hotelli, joka sijaitsee Krakovan keskustassa. Hotellin huoneisiin luksusta tuo puiset arvokkaat kalusteet, marmorikylpyhuoneet sekä upeat näkymät Krakovan pää-aukiolle Rynek Głównylle.

Hotellilla on 3 ravintolaa, oma kuntosali ja spa-osastolla voi ottaa muun muassa erilaisia hierontoja tai mennä suomalaiseen saunaan rentoutumaan.

Hotel Pod Roza

Hotel Pod Rozan ylellinen aula.

Kunnostuksensa jälkeen tämä nelikerroksinen viiden tähden hotelli, joka sijaitsee entisessä Prospero Provanon renessanssipalatsissa, täyttää kaikki modernit vieraanvaraisuuden standardit. Saatavilla on 56 huonetta, joista 11 on sviittiä.

Hotelli Pod Rozassa on kaksi tyylikästä ravintolaa, jotka sijaitsevat entisellä sisäpihalla lasikaton alla.

Golden Tulip Krakow Kazimierz

Hotelli Golden Tulip on ainutlaatuinen paikka Krakovan kartalla. Neljän tähden hotelli sijaitsee kuuluisan Kazimierzin kaupunginosassa. Hotellissa on 139 huonetta, mukaan lukien standard- ja deluxe-huoneet sekä sviitit ja huoneet liikuntarajoitteisille.

Hotellin ravintola Estragon tarjoilee perinteisiä puolalaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia ja on täydellinen paikka romanttiselle illalliselle, perhejuhlille tai vaikkapa liikelounaalle.

Hotel Pod Wawelem

Hotel Pod Wawelem sijaitsee Krakovan keskustassa, 300 metrin päässä Wawelin kuninkaanlinnasta. Se tarjoaa useita mukavuuksia: 48 huonetta vieraiden käytössä, ravintola ylimmässä kerroksessa, josta on kaunis näkymä Wawelin linnalle, ilmaiset polkupyörät ja sauna.

Hotel 32 Krakow Old Town

Hotel 32 sijaitsee Krakovan Vanhankaupungin keskustassa. Hotel 32 tarjoaa 32 huonetta kolmessa luokassa: Standard, Deluxe ja Superior. Pohjakerroksessa on ravintola, jossa tarjoillaan italialaisia ​​ja välimerellisiä a la carte -ruokia sekä herkullinen buffetaamiainen.

Lue myös