Siirry pääsisältöön

Kortteli – ruokaelämyksiä kattojen yläpuolella

Kampin kauppakeskuksen huipulle on avautunut mielenkiintoinen ravintolakeskittymä ja kaupunkitila. 

Kampin kauppakeskuksen Korttelissa voi nousta arjen yläpuolelle nauttimaan herkullisista ruoista ja juomista sekä upeista näkymistä. 

Kortteli syntyi kun ravintola- ja hyvinvointipalveluiden kärkikastia edustavat toimijat halusivat yhdistää voimansa tarjotakseen asiakkaille uuden, ainutlaatuisen kokemuksen. Kortteli on avoinna aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä, myös sunnuntaisin, jolloin Helsingistä on ollut haastavaa löytää illallispaikkaa.

Korttelin toimijat ovat laadun lähettiläitä

Kampin kauppakeskuksen viidennen kerroksen Korttelissa ovat läsnä Sandron, Storyn ja HOKUn lisäksi myös täysin uudenlaisia makuja. Restaurant Jord on ravintola Askin Filip Langhoffin ja Linda Stenman-Langhoffin uusi paikka, jossa pohjoismaiset maut kohtaavat uudella tapaa. Fisken på Disken puolestaan on Niklas Roihan mereneläviä tarjoava seafood-ravintola.

– Helsingistä on puuttunut kalaan ja mereneläviin keskittynyt ravintola. Fisken på Disken tuo tuulahduksen maailman meriltä sekä lähijärvistä. Keittiöstä nousee niin casual Fish ’n’ chips kuin viiden ruokalajin klassinen menu, kertoo Niklas Roiha, helsinkiläinen ravintoloitsija jo kolmannessa polvessa.

Trattoria Bastardo tarjoaa italialaisen ruuan herkullisipia makuja rennossa ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Tukholmasta on rantaututunut Beijing8, jonka erikoisuuksia ovat dumplingsit ja monipuolinen teevalikoima.  

Kuvassa ravintola STORY

Kuva: Henri Juvonen

www.kampinkortteli.fi

FB: korttelifi
Twitter: korttelifi
Instagram: korttelifi 

Lue myös