Siirry pääsisältöön

Koe taivaallinen ravintolaelämys

Dinner in the Sky täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta. Juhlinta aloitetaan Belgiasta, Dinner in the Skyn kotimaasta, jonne rakentuu upea ja suuri elämyspuisto touko-kesäkuun vaihteessa. Suomeen Dinner in the Sky saapuu jälleen elokuussa ja juhlinta huipentuu keskellä Helsinkiä, Rautatientorilla 2.-7. elokuuta. Herkullisen ja erikoislaatuisen elämyksen saapuminen kaupunkiin on aina odotettu ja näkyvä tapahtuma. Tämän vuoden huippukokit ovat Top Chef –voittaja Akseli Herlevi ja Michelin-tähden omaavan ravintola ASKin Filip Langhoff.

Dinner in the Sky nostaa 22 vierasta ruokailemaan tai nauttimaan lasin kuohuvaa 50 metrin korkeuteen. Tapahtuma on tunnettu siitä, että keittiömestarit ovat maailman ja Suomen parhaita ja palkittuja. Päivän keittiömestari nousee vieraiden mukana ylös aina illallisilla. Taivasravintolakonsepti on perustettu Belgiassa vuonna 2006 ja se toimii jo 55 maassa. Vuoden 2016 tapahtumat ovat käynnistyneet jo tammi-helmikuussa Meksikossa, touko-kesäkuussa kiertueet käynnistyvät täysipainoisesti Euroopassa.

Kaksi suomalaista huippua

Dinner in the Sky luottaa tänä vuonna kotimaisiin tähtiin. Ensimmäisen Top Chef –kisan voittaja Akseli Herlevi ja Ravintola ASKin Filip Langhoff nousevat taivaalle tarjoten vieraille suussa sulavia makuja.

Filip Langhoffin ruokaa luonnehditaan sanoilla aito, puhdas ja vahva fine-dining. Filipin ruokafilosofian mukaan ensin tulee käyttää riittävästi aikaa puhtaimpien ainesosien löytämiseen – toisinaan vaeltaen Helsingin lähiympäristön luonnossa, toisinaan etsien tuoretta riistalihaa tai kalaa Etelä-Suomesta. Sen jälkeen Filip antaa ainesosien puhua itse puolestaan, korostaen ruoissa makujen erikoislaatua. Michelin-tähden vuonna 2014 saanut ravintola ASKin perustaja ja keittiömestari Filip Langhoff nostaa vieraat korkeuksiin 5.-6.8.2016.

Akseli Herlevi muistetaan Suomen ensimmäisenä Top Chef –voittajana. Intohimoisella kokilla on vahva yhteys luontoon. Herlevi ottaa paljon vaikutteita japanilaisesta kulttuurista ja keittiöstä. ”Nojaan tuoreisiin ja eettisiin raaka-aineisiin. En ole tarkalleen tietyn kulttuurin tai keittiön noudattamisen fani, vaan voin sekoittaa erilaisia tekniikoita tai makuja keskenään perinteisistä resepteistä huolimatta”, sanavalmis Top Chef kuvailee ruokaansa. Akseli Herlevi on taivaallisena keittiömestarina 3.-4.8.2016.

Liput nyt myynnissä: www.dinnerinthesky.fi

FACEBOOK: www.facebook.com/dinnerinthesky.fi

INSTAGRAM: www.instagram.com/dinnerintheskyfinland

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=ncsXwuW8swg

Kuva: Dinner in the Sky Finland

Lue myös