Siirry pääsisältöön

King Crab House järjestää Kahden Michelintähden Pop up -ravintolaillan 25.3.2022 Levillä

VARAA PÖYTÄ

Tähtikokit tuovat keittiöön yksityiskohtaisen herkkujenvalmistusperinteen ja loihtivat viiden ruokalajin kokonaisuuden yhden kattauksen ajaksi.

– Rakennamme menun tämän pohjoisen huippuraaka-aineen ympärille ja pääsemme käyttämään siitä harvinaisempia osia kuten häntää sekä mätiä, kuvailee Heikki Kivimäki tulevaa menua.

– Korkealaatuisen, kestävää kehitystä tukevan raaka-aineen kanssa työskentely herättää aina mielenkiinnon, kertoo Tommi Tuominen.

– Ajankohdaksi tälle ainutkertaiselle tapahtumalle valikoitui hetki, jolloin Levillä on aikaa edustaa ja myös yritysvieraille tarjoutuu mahdollisuus maistaa Kahden Michelintähden menua, sanoo keittiöpäällikkö Jouni Laitila.

ravintola Levi

Pop up -tilaisuuteen mahtuu 100 asiakasta

– Tavallisena iltana pystymme palvelemaan 120 asiakasta kahdessa kattauksessa. Kahden Michelintähden Pop up -ravintolailta toteutetaan Fine Dine-elämyksenä kiireettömästi nautiskellen, minkä vuoksi ravintolavaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen sähköpostitse osoitteella restaurant@kingcrabhouse.fi. Yleensä riittää, että pöytävaraus tehdään muutamaa päivää aikaisemmin, vinkkaa ravintolapäällikkö Ina Hammarberg.

Illallista varten on koottu Premium-viinipaketti ravintolan listaviineistä. Tarjolla on myös erityisesti kyseistä menua varten luotu High End -viinipaketti harvinaisemmista kellariviineistä.

5 ruokalajin menu 97€/hlö:

  • Kuningasraputartar, etikkakurkkua ja mallasleipää
  • Haudutettua kuningasrapua, tillikreemiä ja rapukeksiä
  • Ylikypsää kuningasravun häntää, mangoa ja rapulientä
  • Paistettua kuningasrapua, possun spekkiä ja grillattua fenkolia
  • Sitruunaruoholla maustettua maitosuklaamoussea ja passionsorbettia.

King Crab Housen ajankohtaiset aukioloajat näet osoitteesta www.kingcrabhouse.fi | Mariankuja 6, ​99130 Sirkka | VARAA PÖYTÄ

Teksti: Pinja Palmunen

Lue myös