d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kesäsesonki saa näkemään valoa tunnelin päässä

Bistro O Matissa on tarjolla ruokaa jokaiseen hetkeen – lounasta kiireisen työpäivän keskelle, illallista herkuteltavaksi läheisten kanssa sekä monipuolinen sunnuntaibrunssi. Ravintoloiden henkilökunta valmistaa täydellä sydämellä asiakkailleen laadukkaista, pohjoismaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.  

Bistro O Mat on muiden ravintoloiden tapaan päässyt avaamaan ovensa vihdoin asiakkaille ravintolasulun jälkeen. Ravintoloitsija Päivi Palovaara kertoo ravintolan täyttyneen viime päivien aikana iloisista ihmisistä. 

– On ollut ihana olla töissä. Asiakkaat ovat tulleet takaisin hyvillä mielin. Tuntuu, että jokainen meistä näkee vihdoin valoa tunnelin päässä ja olemme kaikki luottavaisin mielin valmiina ottamaan kesän vastaan. 

Palovaara kertoo myös, että erityisesti häntä on ilahduttanut ikäihmisten paluu takaisin ravintoloihin. 

– Vuoteen heitä ei ole juurikaan näkynyt. Nyt ravintolaamme on tullut ruokailemaan yhä enemmän ikäihmisiä perheidensä kanssa. On selvästi juhlittu juhlia, jotka poikkeusaikana ovat jääneet juhlimatta. 

Kotimaiset maut ruokalistalle

Bistro O Matissa odotetaan jo kärsimättömästi kesäsesonkia, joka tuo mukanaan ihania ja herkullisia kotimaisia raaka-aineita. Kirkkonummen pisteessä ruuat ja juomat voi herkutella myös tunnelmallisella terassilla. 

Kevään ja kesän saapuessa Bistro O Matin lista uudistuu sesonginherkkujen mukaan.  

– Ruokalistallemme on jo nyt kevään aikana päätynyt parsa ja pian sinne ilmestyy myös muun muassa varhaisperunat ja ranskalainen kevät tryffeli, joilla saa loihdittua ihania kesäannoksia. 

Mitä enemmän kesää kohden mennään alkaa Bistro O Matin ruokalista täyttyä kotimaisista mauista kuten marjoista, vihanneksista ja sienistä.

– Kotimaisten vihannesten ja sienien lisäksi kala-annokset ovat ehdottomasti asiakkaidemme mieleen. Friteeratut muikut varhaisperunoilla ja kermaviili-tillikastikkeella on yksi suosituimmista annoksistamme.

– Odotamme kovasti kesäsesongin avaamista. Meille varma kesän merkki on moottoripyörien ääni parkkipaikalla sekä mökkiläisten ja golffareiden paluu. 

Valoisan ja lämpimämmän ajan saapuessa ihmiset alkavat liikkua yhä enemmän ulkona. Ravintoloissa syöminen tuo luksusta kiireisen arjen keskelle. 

– Haluaisin lähettää terveisiä kaikille, että meille voi tulla luottavaisin mielin. Pidämme huolta niin asiakkaidemme viihtymisestä kuin turvallisuudestakin. 

Lue myös