Siirry pääsisältöön

Kauan kaivatut Konepajan kirpputorit palaavat Vallilaan!

Kesän trendikkäin second hand -tapahtuma ilahduttaa kansaa aina kesäsunnuntaisin

The Train Factory Food and Libations järjestää 4.7. alkaen Vallilan Konepajalla Preloved Sundays -kirpputoritapahtuman.

Tapahtumassa on second hand -aarteiden ja vintage tavaroiden lisäksi monipuolisia ruokakojuja ja huurteista juomaa. Tapahtuman tunnelmaa nostattaa mielenkiintoinen artisti ja Dj-kattaus – luvassa rentoja soundeja, funky housea, RnB:ta ja kotimaista suosikkeja.

“Vihdoin kirpparitapahtuma, joka tuo eloa ja meinikiä sunnuntaiseen Vallilaan! Innostuttiin kaupunkikulttuurista, jossa yhdistyy rennot sunnuntaijammailut, kestävä kehitys ja hyvä ruoka sekä juoma”, kertoo tapahtuman tuottaja Erika Kaipainen

Myyntipaikkoja löytyy noin 60 henkilölle. Myyntipisteet sijoitellaan The Train Factoryn uuden sisähallin lisäksi myös aurinkoiselle terassialueelle. Myyntipaikat varataan etukäteen ja myyntipisteen saa vapaasti valita saapuessaan paikalle. 

The Train Factoryn puhuttu Food Court herää myös vihdoin täyteen kukoistukseensa!

Ensimmäisen Preloved Sundays -tapahtuman yhteydessä ravintolan terassilla avaa ovensa myös ruokarekat Roasberg ja Groovy Food Pizza. Näiden lisäksi alueella ruokaa tarjoaa myös entuudestaan tutut Folkvangr ja Apir!.

The Train Factory ottaa käyttöön myös M01 -puhelinsovelluksen, joka mahdollistaa ruoan ja juoman tilaamisen suoraan puhelimella – kätevästi ilman jonottamista. ”Iloksemme törmäsimme uuteen tarjoajaan, joka tarjoaa ravintoloille digitalisoitumista vaivattomasti! Sovelluksella voimme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tilausprosessin, vähentää jonotusta ja parantaa asiakaskokemusta”, lataa The Train Factory Food and Libationsin ravintolatoimenjohtaja Titti Myhrberg iloisena. 

Preloved Sundays järjestetään 4.7.2021 alkaen klo 12:00-16:00 aina kesäsunnuntaisin.

Pöytätiedustelut sähköpostitse erika@toptaste.fi

Lue myös