d-md-none
Siirry pääsisältöön

Joulukuussa Bistro O Matissa maistuu blinit ja poro

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

– Olemme alunperin halunneet lähestyä joulua hieman eri kulmasta, ja vuosien varrella tarjoamastamme joulumenusta on muodostunut ravintolan oma perinne, jota ihmiset osaavat odottaa, kertoo Bistro O Matin omistaja Päivi Palovaara.

Joulun kolmen ruokalajin erikoismenu tarjoillaan pöytiin niin lounaalla kuin illallisellakin, ja se koostuu tattariblineistä, joiden sivuun mahtuvat lukuisat lisukkeet graavatusta lohesta aina tyrnimarjasilakoihin (tarjolla myös kasvisvaihtoehto). Pääruokana tarjoillaan kevyesti savustettua poronulkofileetä, taimenfileetä tai tattirisottoa, ja aterian tasapainottaa manteli-praline pudding, pistaasimasariini sekä mandariinisorbetti. Menu on tarjolla Bistro O Matin molemmissa lokaatioissa: jo 10 vuotta makuelämyksiä tarjonneesta Kirkkonummen ravintolasta, kuin myös vuosi sitten perustetusta Espoon Tapiolan Bistro O Matista.

Itsenäisyyspäivän kruunaa leivos ja uusi vuosi aloitetaan äyriäisklassikoilla

Palovaara kertoo, että itsenäisyyspäivää juhlitaan molemmissa lokaatioissa sunnuntaina brunssilla, jonka kruunaa leivos, joka hehkuu kotimaisuutta.

Uudeksi vuodeksi ravintola panostaa meren antimiin, sillä uuden vuoden menusta on tulossa hyvin äyriäispainotteinen. – Molemmissa ravintoloissamme on tarjolla uutena vuonna ostereita ja äyriäisklassikoita. Silloin juodaan samppanjaa isosta pullosta, sanoo Palovaara hyväntuulisesti.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Joulumenu: 1.12 -23.12. ma-la

  • Joululounas 

Ma -pe 11 -15 

  • Jouludinneri  

Ma – pe 16.30  – 21:00

Lauantaina 12:00 -22:00

  • Itsenäisyyspäivän aukiolo Bistro O Mat Tapiola 

12:00 – 18:00

  • Uudenvuodenaaton aukiolo Kirkkonummi ja Tapiola 

12:00 – 23:00

Katso myös Bistro o Matin ravintolaesittely.

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös