d-md-none
Siirry pääsisältöön

Itis Vapiano – laadukasta kauppakeskusruokailua parhaimmillaan!

Eilen Toptaste sai kunnian vierailla Itiksen Vapianon avajaisissa, tässä tunnelmia mun ja Valtterin illasta kuvien muodossa olkaapa hyvät!

Itiksen Vapianossa on uuden designin kyltti. Nille, joille Vapiano on tuntematon konsepti niin tuosta meidän taustalta näkee aika hyvin ravintolan jujun -ruoka-annokset valmistetaan sinun silmiesi edessä ja pääset heti syömään. Tämä hyvä vinkki kiireiselle ihmiselle – nopeasti hyvää ruokaa!

Itiksen kauppakeskuksessa raikasi ”We will rock you” kun Vapianon henkilökunta teki rynnäkön keittiöstä salin läpi ja ulos kauppakeskukseen. Kuvista välittyy mielestäni hienosti tunnelma, mikä henkilökunnalla oli ja joka tarttui meihin vieraisiin. Olivat todella innoissaan uudesta ravintolasta ja sai kyllä fiiliksen että täällä on varmaan hyvä palvelu!

Myös viihdettä tarjoiltiin illan aikana upean livemusiikin ja tietovisan sekä arvontojen muodossa. Kuvassa kuvaajamme Elinan voittama 2,2 litran Prosecco pullo! Hän voitti pullon tietämällä vastauksen kysymykseen ”Mitä tarkoittaa sana espresso?”. Olisitko sinä tiennyt?

Saapumisen yhteydessä saatiin tietenkin kuohuviiniä sekä pöydissä odotteli maisteltavaksi italialaiseen tapaan erilaisia pestoja sekä Prosciuttoa ja italialaisia juustoja.

Alkoholittomalla puolella tarjoiltiin Vapianon omaa teekokoelmaa – maisteltiin kaikki läpi ja mun lemppari oli Lemon Prickly pear. Mutta oli ne kaikki kyllä hyviä – tosin se Pomegranate muistutti kyllä Finrexinistä 🙂

Sitten olikin pääruoan aika, ja saimme vapaasti valita pizzoja, pastoja ja salaatteja. Kaikkia oli tarjolla 4 erilaista. Yritimme meidän pöydässä maistaa kaikki läpi, mutta valitettavasti vatsalaukku oli toista mieltä. Paras minun mielestä oli ehdottomasti salaatit – ne salaattikastikkeet ja kasvisten rapeus on täydellinen yhdistelmä. Maistoinkin neljä eri salaattia: scampi-cesaria, kana-cesaria, perus vihersalaatti ja vihersalaatti herkkusienillä ja parmesaanilla. Ehdottomasti aion syödä salaattia Vapianossa uudestaan.

Ja jälkiruoka – nam. Nyt oli Tiramisu ja Pannacotta kohdillaan!

Tässä oli meidän tunnelmat eilisestä. Vinkkinä kaikille: Itikseen avataan tänään (29.11.2018) uusi leffateatteri, joten käykää leffassa ja testaamassa tätä uutta Vapianoa samalla!

Over and out,

Titti & Valtteri

Kuvaaja: Elina Engberg

Lue myös