d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hurma tuotanto tuo tapahtumajärjestämisen digiaikaan

Hurma Tuotannon lanseeraaman tilaacatering.fi-sivuston avulla voit suunnitella juhlasi helposti netissä ja säästää samalla aikaa ja rahaa. Kilpailuta, valitse valmis paketti tai rakenna itse alusta asti.

Tilaacatering.fi-verkkosivuston avulla voit suunnitella tapahtumasi silmänräpäyksessä, ja tarkkailla samalla kustannuksia. Valittavanasi on kolme eri tapaa. Kilpailuttamalla tapahtumatilan, cateringin tai ohjelmapalvelun saat sähköpostiisi tarjouksia eri toimijoilta, joista voit sitten valita mieleisesi. Palvelu on ilmainen.

– Tämä säästää myös paljon aikaa ja kokematonkin tapahtumajärjestäjä saa hieman tuntumaa paljonko eri osa-alueet kustantavat, Olli Hyttinen Hurma Tuotannosta kertoo.

Verkkokaupassa voit inspiroitua selailemalla valmiita tapahtumapaketteja tai voit rakentaa oman pakettisi itse alusta asti. Valitse juhlatila, cateringin sekä ohjelma ja näe heti kokonaiskustannukset. Valittavana on kaksi Hurma Tuotannon juhlatilaa: vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen Juhlatila Espoon Talli sekä Helsingin kattojen yllä sijaitseva Juhlatila M6.

– Toivomme tulevaisuudessa saavamme muitakin juhlatiloja mukaan. Palvelumme on uusinta uutta tällä alalla, ja näkisin myös, että väistämätön kehityspolku.

Palvelu on suunnattu niin yrityksille ja yhdistyksille kuin yksityisasiakkaillekin. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, häät tai karonkka, älä stressaa vaan klikkaa itsesi tilaacatering.fi-palveluun. 

Teksti Elina Viitanen

Lue myös