d-md-none
Siirry pääsisältöön

Huippukokki Arto Rastas avaa uuden näköalaravintolan Tampereelle

Ravintola Periscope tuo Tampereelle sosiaalisen ruokakulttuurin uusia tuulia ja huikeat näköalat.

Ravintola-alan huippuosaaja Arto Rastas avaa uusimman ravintolansa, Periscopen 21.4. Tampereelle. Rastaan ja hänen tiiminsä uusin taidonnäyte avautuu kaupungin suurimman kauppakeskuksen, Ratinan, ylimpiin kerroksiin ja kohottaa samalla kaupungin ravintolatarjonnan uudenlaisiin korkeuksiin. Tampereen parhaat näköalat Pyhäjärjen ja Tammerkosken ylle tarjoava Periscope tuo kaupunkiin keskieurooppalaista tunnelmaa ja trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin.

Periscopen ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu 100-paikkainen ruokaravintola, toisessa kerroksessa sijaitsee 130-paikkainen lounge sekä 200-paikkainen, kaupungin ainoa avonainen kattoterassi.

– Periscopesta avautuvat kaupungin parhaat näköalat Ratinan suvantoon. Suuret ikkunat luovat upeat näköalat koko ravintolasta. Ravintolamme eri osat muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa puitteet tulla nauttimaan illasta pitkän kaavan mukaan, Rastas kertoo.

Tarjolla myös hyönteisiä

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin, jonka keskiössä ovat pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan ruokafilosofia on sekoitus paikallisuutta ja eksoottisia makuja maailmalta. Ruoka- ja juomalistan suunnitteluun on panostettu, ja vaikutteita on kerätty maailmalta. Klassisten herkkujen lisäksi Periscopessa voi nauttia tämän päivän trendikkäimmistä raaka-aineista valmistettuja erikoisuuksia, kuten hyönteisiä.

– Tarjoamme parhaista raaka-aineista, vahvalla ammattitaidolla ja alusta loppuun käsityönä valmistettua jaettavaa ruokaa. Vallitseva trendi on viimeisen päälle laadukas ja maistuva, mutta samalla rento, eikä turhia tärkeilevä ruoka. Tämä ajatusmaailma on vahvasti läsnä Periscopessa, johon ovat tervetulleet kaikenikäiset herkuttelijat. Myös lapsille löytyy oma ruokalista, ja arkisin tarjoilemme lounasta, sanoo Rastas.

Loungebaarissa cocktaileja ja pintxoja

Ravintolan toisessa kerroksessa sijaitseva loungebar tuo uudenlaista menoa Tampereen kohtaamispaikkojen tarjontaan. Cocktailien lisäksi voi nauttia myös pintxoja. Viikonloppuisin loungebar tarjoaa viihdyttävää musiikkia DJ:n johdolla ja oivat puitteet myöhäiseenkin illanviettoon.

Periscope on uusi maamerkki

Periscopen terassi on osittain katettu ja lämmitetty, joten maisemista ja ruuasta voi nauttia ulkotiloissa hieman huonommallakin säällä. Terassille on mahdollisuus tilata herkkuja koko ravintolan ruokalistalta sekä loungen puolella tarjolla olevia pintxoja.

Lue myös