Siirry pääsisältöön

Parsasta valmistettu kevään hittipizza, Sparris, sai asiakkaat villiksi Classic Pizza -ravintoloissa

Kevätkauden sesonkikasviksen ympärille luotu pizza tuo parsan ominaispiirteet harmonisesti esille. Parsan ainutlaatuista herkkää makua kannattelee hollandaisekastike, parmesanlastut, oliiviöljy ja ilmakuivattu kinkku.

Valkoinen pizza tuo esille miedompiakin makuja

Sparris ei ole aivan tavanomainen pizzaa. Se on tyyliltään niin kutsuttu valkoinen pizza,  jonka valmistukseen ei käytetä tomaattikastiketta, joka helposti dominoi muuta makumaailmaa.

Parsaa paahdetaan uunissa kokonaisena ennen kuin se asetellaan pizzan päälle. Valkoisen pizzan tasapainoiset maut tuovat tuoreet raaka-aineen ominaismaun vahvemmin esille.

Suomalainen Classic Pizza -ravintola haluaa tarjota asiakkaille pizzoja tuoreista ja ensiluokkaisia raaka-aineista.

“Emme halua piilottaa laadukkaita raaka-aineita pizzaan, vaan meillä näet mitä syöt ja maistat autenttiset maut”, kuvailee liiketoimintajohtaja Katja Malminen Classic Pizza -ravintoloiden filosofiaa.

Tarjoiluehdotus pizzan seuraksi on vuosi vuodelta suositummaksi tullut roseeviini. Vaalealla pedillä lepäävän parsaherkun aromit tulevat erityisen hyvin esille tämän juoman kanssa kuohuvana tai ilman. Raikas kokonaisuus siivittää kesätunnelmaan.

Uutuustuotteita saa kaikista ravintoloista Hangosta Levitunturille saakka. Hangon kesä polkaistaan käyntiin 20.5.2022 avaamalla Classic Pizza -ravintolan ovet Hangon Itäsatamassa.

Classic Pizza -ravintolat esittelevät kolme erilaista kausimakua vuodessa. Parsapizzaa on tarjolla elokuun loppuun saakka kaikissa Classic Pizza -ravintoloissa.

Teksti: Pinja Palmunen

Katso myös Classic Pizza Restaurantin ravintolaesittely

Lue myös