Siirry pääsisältöön

Herkuttele pääsiäisenä ravintolaruoalla kotona!

Helsinki:

Limonen pääsiäiskassi

Pääsiäiskassi kahdelle hengelle 55€/ 2 hlö (norm. 84€/2 hlö)

  • Alkuruoka: Insalata di prosciutto e melone (G). Raikas salaatti, vesimeloni, hunajameloni, parmankinkku, gorgonzola-juusto, hunaja.
  • Pääruoka: Risotto al nero di seppia (L,G). Mustekalan mausteella maustettu risotto, paistettu mustekala, katkarapu, sahramikastike, kaviaari.
  • Jälkiruoka: Tiramisu. Italialainen klassikko jälkiruoka.

Pääsiäiskassi 4 hengelle 30€/hlö (norm. 42€/hlö)

  • Alkuruoka: Selezione di salumi italiani. Italialainen leikkele valikoima.
  • Pääruoka: Salmone al limone (200g) (L,G). Paistettua merilohta, tankoparsa, sitruuna-lime kastike Limonen tapaan. Lisukkeena: Talon perunat ja kauden lämpimät kasvikset.
  • Jälkiruoka: Colomba Di Pasqua, Italialainen kakku 4 hengelle (L).

Tilaus: +358413186621 (kerro henkilömäärä, menu ja nouto aika). Saman päivän tilauksista, kerromme nouto-ajan (noin 30 min tilauksesta).

1-3.3 tehdyistä tilauksista tarvitsemme teille sopivan nouto-aika arvion (päivä ja aika).

Viimeinen tilauspäivä: 1.4.2021 klo 10.00 – 4.4.2021 klo 20.00.

Nouto: Limone Ristorante Italiano, Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki, 3. kerros Kauppakeskus TRIPLA | tripla@limone.fi.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Theronin pääsiäiskassi

26,50 € / henkilö

  • Minttulohta, pikkelöityä porkkanaa ja fenkolia (L, G) Minttu-graavilohiruusuke, pikkelöityä luomuporkkanaa, hernepestoa ja kylmää kananmuna-fenkolikastiketta.
  • Mureaa karitsaa, valkosipulia ja tilaviiniä (L, G) Yön yli haudutettua karitsan paahtopaistia, paahdettua valkosipulia, valkosipuliperunakakkua ja punaviinikastiketta tilaviinistä.
  • Rahkaa, kinuskia ja mämmisalmiakkia (L) Keittiömme valmistamaa kinuskirahkaa ja mämmi-salmiakkisiirappia.

Tilaukset: 4 arkipäivää aikaisemmin |  myynti@therongroup.fi tai 0207879720

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lasipalatsin pääsiäismenu

46 € / henkilö

Alkuruoat:

  • Hiillostettua merilohta ja sinappista varhaisperunasalaattia (M,G)
  • Lime- valkosipuli- chilimarinoituja jättikatkaravunpyrstöjä (M,G)
  • Appelsiinikanaa ja porkkanahummusta (M,G)
  • Salaattia paahdetusta kukkakaalista, kurkusta, mintusta ja fetajuustosta (L,G)
  • Tomaattista linssisalaattia (L,G)
  • Appelsiinikanaa ja porkkanahummusta (L,G)

Pääruoka:

  • Ylikypsää karitsanpaahtopaistia, paistettua varhaiskaalia ja rosmariinikastiketta (L,G)
  • Sitruunarisottoa (L,G)

Jälkiruoka:

  • Passionhedelmä- kookosleivos (M,G)

Tilaa täältä (viimeistään torstaihin 25.3. klo 20 mennessä.)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Finnjävel pääsiäismenu

Menu kahdelle 98€ (+mahdolliset kuljetuskulut)

  • Lepuska, suolakalaa ja sinappikastiketta
  • Yön ylihaudutettua karitsan niskaa, persijla emmervehnäpuuroa ja linnakastiketta
  • Finnjävelin cheddarjuustoa ja punaherukkahilloa ja ruisnäkkäriä
  • Mallasvanukasta ja rahkavaahtoa

Tilaa täältä.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Murun pääsiäismenu

Kahdelle 99€

  • Parsakeittoa ja savulohirilletteä, minttu-basilikaöljyä
  • Haudutettua karitsan niskaa, valkosipuli-yrttiperunoita, broccoliinia ja tsatsikia
  • Juustoja
  • Rahka-tuorejuustobavaroise ja mango-ananaskompottia

Tilaa täältä.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Pastis pääsiäismenu

Kahdelle 95 €

  • Marinoitua jokirapua, greippivinaigretteä ja briossia
  • Kuohkeaa parsakeittoa
  • Yön yli haudutettua karitsan entrecôtea, Le Puy linssejä ja tummaa minttukastiketta
  • Sahramisavariini, mantelia ja marinoitua aprikoosia

Tilaa täältä.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sweet pepper catering pääsiäismenu

34 € / henkilö

Alkuruoka:

  • Värikäs kolmen melonin salaatti ja minttua G,L,M
  • Savusiika-salaattia; lämminsavusiikaa, kurkkua, sokerihernettä, punasipulia, kananmunaa ja tillikastiketta G,L
  • Vuohenjuusto Caesarsalaattia G,L
  • Linssi-kukkakaali couscous L,M

Pääruoka:

  • Grillattua lohta & gremolata G,L,M
  • Tomaatti-kaprissalsa G,L,M
  • Home made valkosipuli-perunagratiini G,L,
  • Paahdettuja värikkäitä hunaja-rakuunaporkkanoita ja pinaattia G,L,M

TAI

  • Haudutettu karitsan potka ja tumma timjamikastike G,L,M​
  • Home made valkosipuli-perunagratiini G,L,
  • Paahdettuja värikkäitä hunaja-rakuunaporkkanoita ja pinaattia G,L,M

Jälkiruoka:

  • Juustokakku lasissa; appelsiinikakkua, valkosuklaa-rahka-passionmousse ja mandariini-mangokompottia L

Tilaa: www.shareonline.fi/shop (tilaukset viimeistään 26.3. klo 10.00)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vantaa:

Ravintola Backaksen pääsiäismenu

Kartanolla 50,00€/hlö | Take away 40,00€/hlö (lämmitystä vaille valmis) | Lapset 2-10-vuotiaat 15€/hlö

  • Hiillostettua siikaa, tillipiimää ja marinoitua sipulia L,G
  • Yön yli haudutettua karitsan potkaa, valkosipuliperunaterriiniä, porkkana-appelsiinipyrettä, timjamikastiketta &  Laurin minttuhyytelöä L,G
  • Backaksen pashaa L,G

Varaukset: myynti@ravintolabackas.fi tai p. 0400 153 281.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Porvoo:

Bistro Gustafin pääsiäismenu

Menu 36 € / hlö, minimitilaus 2 henkeä

Alkuruoat:

  • Katkarapu Skagen käsinkuorituista katkaravuista ja muikunmädistä M, G
  • Sitrusmarinoitua lohipastramia ja persillademajoneesia M, G
  • Vasikkarilletteä ja päärynäkompottia M, G 
  • Salamia M, G
  • Sitruuna-timjamimarinoituja herkkusieniä M, G
  • Punaviini-rosmariinimarinoituja oliiveja M, G 
  • Tabuli-salaattia (lehtipersilja-minttu-tomaatti-sipuli) M, G                      
  • Tsatsikia L, G
  • Savumunakoisokaviaaria L, G
  • Hummusta M, G
  • Aurinkotomaattipestoa L, G

Pääruoka:

  • Karitsan entrecôtea , rosmariinipaahdettuja juureksia, 
  • valkosipuli-kermaperunoita ja tryffeli-madeirakastiketta

TAI

  • Parmentier de fruits de mer –  Ranskalaista kala-äyriäisgratiinia

Jälkiruoka:

  • Jogurttipannacottaa ja aprikoosi-passionhilloketta

Tilaukset: 25.3. mennessä info@bistrogustaf.fi

Ilmoita tilauksen yhteydessä henkilömäärän, yhden pääruokavalinnan sekä noutopäivän. Nouto to. 1.4. tai pe. 2.4. klo 11.00.-14.00.  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hanko:

Hangon Casinon pääsiäismenu

32 € / henkilö

Perjantai 2.4. ja lauantai 3.4:

  • Alkuruoka: katkarapuskagen, tillikananmunaa, mummonkurkkua, makeaa punasipulia.
  • Pääruoka: valkoviinivoissa haudutettua kuhaa ja hummerikastike.
  • Jälkiruoka: lakkatuorejuustomousse, paahdettua valkosuklaata ja kuivattuja marjoja.

Sunnuntai 4.4. ja maanantai 5.4:

  • Alkuruoka: sitruunagraavattua lohta, siianmätikastiketta, tillimarinoitua perunaa ja rapeaa sipulia.
  • Pääruoka: grillattua karitsan ulkofileetä, rosmariinijuureksia, kermamuhennettua suppilovahveroa ja portviinikastiketta.
  • Jälkiruoka: mustikka pannacottaa ja sokeripaahdettua kauraa.

Tilaukset: viimeistään 22.3.2021 | hangoncasino@cafetering.fi tai
+358 (0)10 274 0741

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Turku:

Herkkupiste Catering pääsiäiskassi

1 hlö 35€ | 2 hlö 65€ | 4 hlö 120€ |6 hlö 175€

Alkuruoat:

  • Lohipastramia, wakamesalaattia ja lime-majoneesia M
  • Teriyakihärkää, pikkelöityä luomu siitaketta, inkivääri-jogurttia ja grillattua kukkakaalia M
  • Kirkasta parsa-perunasalaattia M,G
  • Chilillä maustettua katkarapusalaattia M,G
  • Paahdettuja punajuuria, vuohenjuustoa ja pistaasia L,G

Pääruoka:

  • 12h haudutettua karitsan niskaa ja omena-calvadoskastiketta L,G
  • Parmesan-perunakakkua L,G
  • Myskikurpitsapyrettä L,G

Jälkiruoka:

  • Kinderkakkua L

Tilaukset: pe 26.3. klo 12 mennessä: myynti@herkkupiste.fi tai puhelimitse 044 0591 009

Noudot to 1.4. klo 12-16 osoitteesta Biolinja 12, Turku.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tampere:

Ravitsemisliike Aistin pääsiäismenu

Koko menu (sis. 2 alkuruokaa) 35 €. Menua voi tilata vaikka vain yhdelle tai menun osia, jos ei halua koko menua (annokset hinnoiteltu erikseen).

Alkuruokia:

  • Parsakeittoa & kylmäsavulohimoussea  à 7€ (laktoositon, gluteeniton)
  • Fasaaniterriiniä & sahramiomena-fenkolisalaattia à 10€ (laktoositon, gluteeniton)

Pääruoka:

  • Karitsanpaahtopaistia (vaatii vielä kypsennyksen uunissa), minttukastiketta, marinoitua punajuurta & valkosipuli-perunaterriiniä  à 16€ (laktoositon, gluteeniton)

Jälkiruoka:

  • Appelsiini-pashatorttua à 7€ (laktoositon, saa gluteenittomana)

Tilauksetvaraukset@aistiravintola.fi sunnuntaihin 28.3. mennessä! Nouto keskiviikkona ja torstaina 31.3. &1.4. klo 13-18 Aistista (Hallituskatu 19, 33200 Tampere).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ravintola Hella & Huoneen menukokonaisuus

3 ruokalajin menukokonaisuus 30€ /hlö, menukokonaisuus juuston kera 34€ /hlö

Alkuruoka:

  • Kukkakaalikeittoa, Hellan hapanjuurileipää ja voita

Pääruoka:

  • Ankanrintaa porkkanan ja veriappelsiinin kera

TAI

  • Paahdettua kurpitsaa, linssikroketti ja pikkelöityjä sieniä

Välijuusto:

(Väliin Brie-juustoa, omenahilloa ja pähkinää)

Jälkiruoka:

  • Sitruunapiirasta ja marenkia

Tilaus: ravintola@hellajahuone.fi viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kuopio:

Kahvila-Ravintola SalaCavalan Pääsiäisen herkkukassi

55€/paketti kahdelle hengelle

  • Chili-mangoshotti
  • Minttu-kurkku-kvinoasalaattia
  • Greens & cashew
  • Sitruskanaa & aiolia
  • Lohicheviche
  • Inkiväärifalafelit & soija-seesamcreme
  • Perunarieskaa & punajuurihummusta
  • Juustotaivas
  • Mojitohedelmiä
  • Kaura-Caramel Cold Brew
  • Minttusuklaamoussea

Tilaus: 30.3. mennessä www.vrr.fi/product/salacavala-paasiaisen-herkkukassi 

Tai paikan päältä: SalaCavala, Apajan paviljonki Kuopion torilla osoitteessa Kauppakatu 45.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Turku, Pietarsaari, Vaasa :

Smakbyn, Michael Björklundin pääsiäisherkkulaatikko

120 € neljälle hengelle

  • 3 eri Smakbyn silliä
  • 200 g pääsiäistartaria kalasta
  • 250 g graavilohta
  • 100 g hovimestarin kastiketta ( graavilohi kastiketta)
  • tumma pääsiäis ruisleipä
  • 200 g rapeaa punajuurisalaattia omenalla sekä siemenillä
  • 1 juustopiiras
  • 400 g janssonin kiusausta
  • 300 g kananpojanballotinea
  • 400 g Micken lihapullia
  • 400 g lampaanpaistia
  • 100 g aiolia
  • 200 g timjamikermakastiketta
  • 600 g perunasalaattia
  • sokerileipurin ihana pääsiäiskakku suklaalla sekä ahvenanmaalaisella tyrnillä

Smakbyn pääsiäislaatikossa kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja ainoastaan juustopiiraasta sekä leivästä löytyy gluteenia.

Tilaus: info@smakbyn.ax viimeistään 28.3. Kerro samalla: tilaajan nimi, sähköposti, matkapuhelinnumero, mistä laatikon hakee ja miten monta laatikkoa. Silloin annamme tilinumeron mihin laatikko tulee maksaa etukäteen.

Minimitilaus: 1 laatikko joka sisältää ruokaa neljälle hengelle. Micke itse pakkaa pakettiauton täyteen ja tuo laatikot Ahvenanmaalta torstaina 1. huhtikuuta. Nouto seuraavilta paikoilta 1.4:

  • klo 11-12 Närpiö, Ingves & Svanbäckin konttorin pihalla (Terminalvägen 4 A, 64230 Närpiö)
  • klo 13.30-14.30 Ravintola Hejm parkkipaikalla (Sininen tie 1 B, 65100 Vaasa)
  • klo 19-19.30 Turun Viking Line terminaalin ulkopuolella parkkipaikalla (Ensimmäinen linja 6, 20100 Turku)
  • klo 18-19 Pietarsaaren torilla Isokatu 9, (68600 Pietarsaari), Micken kollega paikalla

Lue myös