Siirry pääsisältöön

Herkullinen ruokahetki arjen yläpuolella

Itseään voi hemmotella Bistro O Matin lounaalla, sunnuntaibrunssilla tai viettämällä leppoisan illan herkullisen ruoan ja juoman parissa. 

Yrittäjä Päivi Palovaara toteaa Bistro O Matin arkisin tarjottavan lounaan olevan huolella valmistettua kotiruokaa. Ei ihan tavallista, mutta aitoa ja hyvää tekevää. – Lounaalla on aina tarjolla kalaa, lihaa, salaattia ja keittoa. 

Palovaara toteaa hintojen ja tarjoilunopeuden sopivan taatusti myös työpäivän aikana lounastaville. Lounaalla on vaihtoehtoisesti mahdollista juhlistaa tavallista arkipäivää nauttimalla kolmen ruokalajin menu. 

Syksyllä nautitaan riistasta

Syksyllä iltaisin ja lauantaisin Bistro O Matin tunnelmassa nautitaan á la carte -listan antimista. Tarjolla on muun muassa kotimaista riistaa: peuraa, sorsaa ja hirveä. 

Syksyyn erinomaisesti sopiva annos on myös höyrytetyt simpukat. Simpukat haudutetaan valkoviinissä ja tarjoillaan talon oman artesaanileivän kera. Annoksia täydentävät marjat ja sienet. – Huippuammattilaiset tekevät annokset meillä sydämellä laadukkaista raaka-aineista. Siitä ei voi syntyä kuin herkullista ruokaa.

Bistro O Matin sunnuntaibrunssia voi kutsua myös lounaan ja illallisen yhdistelmäksi. Syksyn ajan brunssilla syödään sadonkorjuun antimia. 

Alkuruokapöydästä löytyvät herkulliset sadonkorjuusalaatit, sorsanlihapateeta, mätejä, pippuroitua hirvenpaistia, karpalosilakoita  ja perunalihamakkaraa.

Brunssi antaa virkeyttä syksyyn

Brunssin pääruaksi voi valita riistaa, kalaa tai kasvista. Jälkiruokapydässä on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun syksyn marjoista ja omenista.

Palovaara toteaa sunnuntain olevan viikonpäivistä leppoisin. Silloin annetaan aikaa perheelle, ystäville, sukulaisille ja muille läheisille. – Helpoin tapa nauttia kiireettömästä yhdessäolosta on istua runsaan brunssipöydän äärellä. Hyvän ruoan ja hyvän seuran yhdistelmä antaa paljon virkeyttä arkeen myös syksyllä. 

Lue myös