d-md-none
Siirry pääsisältöön

Helsinkiläinen Michelin-ravintola Grön valtaa Kekäleen keittiön 1–2. huhtikuuta!

Lisää fine dining -kulttuuria pohjoiseen

Michelin-ravintola Grön on kestävän fine dining -kulttuurin edelläkävijä Suomessa, jolta vasta avatulla Kekäleellä on paljon opittavaa. Kekäle x Grön -tapahtuman taustalla on tietotaidon jakaminen ravintolalta toiselle. Tapahtumassa ravintoloiden kokit työskentelevät rinta rinnan Grönin ravintolamestari Toni Kostian menun parissa luodakseen unohtumattoman, 7. ruokalajin illalliskokemuksen pohjoisten ruuan ystävien iloksi.

Varaa pöytä etukäteen netistä!

Grön järjestää Kekäleessä yhteensä kaksi kattausta:

  • Pe 1.4. klo 18.30
  • La 2.4. klo 18.30

Illallisen hinta on 92 €. Kattauksen rinnalle suositeltava viinipaketti on
85 € ja alkoholiton juomapaketti 64 €. Illallisille on varattu 50 paikkaa/kattaus. Pöytävaraukset tableonlinen kautta. Tutustu menuun ja varaa paikkasi etukäteen netissä!

Yhteiset arvot ja korkea laatu

Casual fine dining -konsepti ei ole ainut Gröniä ja Kekälettä yhdistävä tekijä. Grönin keittiössä korostetaan paikallisten, villinä kasvaneiden ja kausittaisten raaka-aineiden käyttöä. Nämä huippulaadukkaat raaka-aineet toimitetaan ravintolan keittiöön suoraan paikallisilta tilanomistajilta Suomesta ja Skandinaviasta.

Myös Kekäleen menu vaihtelee vuodenaikojen ja kausittaisten makujen mukaan. Tuoreiden ja laadukkaiden raaka-aineiden toimittajina käytetään mahdollisimman laajasti paikallisia pientuottajia lähiruoka-ajatuksella. 

Lähellä tuotettua – kansainvälisellä tasolla

Grön valittiin Suomen parhaaksi ravintolaksi vuosina 2018 ja 2019. Ravintola on herättänyt  huomiota myös kansainvälisesti erityisesti kokkien ja ruuan ystävien keskuudessa. Vuonna 2018 Grönille myönnettiin Michelin-tähti ja vuonna 2019 kansainvälinen The True Foodies Restaurant Awards -tunnustus, jolloin Grön palkittiin vuoden parhaana bistro/casual dining -tyyppisenä ravintolana maailmassa.

Palkitun sommelierin viinimenu

Niin Kekäleessä kuin Grönissä tiedetään, että korkealuokkainen illallinen tarvitsee rinnalleen sen makuja korostavan juomalistan. Kekäleen oma sommelier Edmund Liew on koonnut ainutkertaista illalllista varten sekä viinipaketin että alkoholittoman juomapaketin.

Varaa pöytä täältä.

Lue myös