d-md-none
Siirry pääsisältöön

Helsinki-Vantaalle uusia huippuravintoloita

Suomen ensimmäiset Ajisen Ramen, Jamie’s Deli ja Moomin Coffee avaavat ovensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Uudet ravintolat avautuvat Finavian mukaan ensi vuoden puolella.

-Kaikkien Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevien ravintoloiden kantavina voimina ovat monimuotoisuus ja laadukkuus. Kansainvälisenä lentoasemana huomioimme monien eri kansallisuuksien tarpeita ja makutottumuksia, mutta samalla pyrimme korostamaan valinnoissamme suomalaisuutta. Monista ravintoloitsijoiden kanssa yhteistyössä kehittämistämme ravintolakonsepteista huokuukin paikallisuus ja luonnonmukaisuus myös niiden ruokatarjonnassa. Lisäksi ravintolahenkilökunta niin eri ravintoloiden keittiöissä kuin salien puolella on erikoistunut ottamaan huomioon lentomatkustajien tarpeet, kuten esimerkiksi rajallisen ajankäytön, Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm kertoo. 

Ravintoloita operoivan SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen jatkaa: -Kaikki kolme uutta ravintolaa ovat innovatiivisia brändejä, jotka sopivat loistavasti lentoaseman matkustajaprofiileihin.

Ajisen Ramen on kansainvälinen ramen-ketjuravintola, jonka juuret ovat Kumamotossa Japanissa. Ketjulla on yli 700 ravintolaa Kiinassa ja kaiken kaikkiaan yli 800 ravintolaa eri puolilla maailmaa.

Moomin Coffee -kahvilan innoittajana on toiminut maailmalla suosittu suomalainen Muumi-satuhahmo. Kahvila tarjoaa satukirjojen Muumilaaksosta tuttuja yhdessä ruoasta nauttimisen elämyksiä mutkattomasti ja lämminhenkisesti.

Jamie’s Deli on maailmankuulun kokin Jamie Oliverin ravintola nykypäivän nopeatempoiseen elämänmenoon. Brändi on tunnettu tuoreesta, vastuullisesti tuotetusta ja terveellistä ruoastaan.

Muumikahvila houkuttelee japanilaisia ja lapsiperheitä

Moomin Coffee on maailman ensimmäinen Muumi-brändätty kahvila lentoasemalla. Helsinki-Vantaa on sille luonnollinen paikka, sillä Helsinki-Vantaalta on eniten suoria reittilentoyhteyksiä Japaniin koko Euroopasta.

Tarjolla myös poro-ramenia

Ajisen Ramen on tuttu ja suosittu monille Aasian-reissaajille. Ravintolaan tulee 200 asiakaspaikkaa ja suomalainen keittiö aiotaan huomioida poro-ramenilla.  

Tuoreus, terveellisyys ja paikalliset raaka-aineet Jamie’s Delin valtteja

Kiitos Jamie Oliverin, Jamie’s Deli on useimmille lentomatkustajille jo tuttu nimi. Jamie’s Delin ruokatarjonta perustuu tuoreisiin ja paikallisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä paikan päällä tehtyyn ruokaan.

Lue myös