d-md-none
Siirry pääsisältöön

Helsingin Keskuskadulle avautuu pop-up -ravintola, jossa ei ole omaa keittiötä

American Expressin suunnittelemassa Take In -ravintolassa ei ole lainkaan keittiötä. Sen sijaan tilatut ruoka-annokset kuljetetaan pop up -tilaan lähialueen ravintoloista. Asiakkaat voivat valita annoksensa ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Woltin avulla.

Take In on oiva paikka tavata spontaanisti ystäviä, viettää iltaa ja aterioida seurueessa, jossa kaikilla on oma näkemyksensä hyvästä ruoasta. Moniin mieltymyksiin sopivat annokset toimitetaan Take In -ravintolaan ilman kuljetusmaksua.

Keittiöttömässä ravintolassa on oma baari, jonka juomia voi ostaa paikan päällä. Baaria pyörittää monipuolisesta olut-, cocktail- ja viinitarjonnastaan tunnettu Latva.

Ravintolat Muru, Pastis, KOM ja Ateljé Finne ovat suunnitelleet konseptiin omat kuljetusta varten optimoidut annoksensa. Kokemus on asiakkaalle ainutlaatuinen myös siksi, että yhtäkään neljästä ravintolasta ei muuten löydy Woltin sovelluksesta – kyseisistä ravintoloista voi tilata annoksia vain Take In -tilaan.

 Toimi näin:

1. Avaa tai lataa Wolt.
Sovellus on saatavilla App Storessa ja Play Kaupassa.

 2. Valitse annos Take In –ravintolalistalta.
Valitse mieleisesi annos Take In -etuliitteellä nimetystä ravintolasta. Voit myös kirjoittaa sanat Woltin hakukenttään. Jos seurue haluaa annokset takuulla samaan aikaan, suosittelemme tilaamaan yhdestä ravintolasta.

 3. Tilaa ruoka pöytääsi
Merkitse toimitusosoitteeksi Keskuskatu 5 ja lisätietoihin pöytäsi numero. Kuljetus on ilmainen!

 4. Nauti!
Ruokaa odotellessasi voit tutustua tilassa toimivan baarin antimiin.

Take In on avoinna 11.1.– 4.2.2017 maanantaista perjantaihin klo 15–22 (viimeiset ruokatilaukset 20.30) ja lauantaina klo 13–20 (viimeiset ruokatilaukset 17.30) osoitteessa Keskuskatu 5.

Lue myös