Siirry pääsisältöön

Helsingin cocktailbaarit – Toptasten Top 3

Bardem

Kaupungin uusi tulokas Bardem tarjoilee takuuvarmaa afterwork-meininkiä. Kadulla soiva musiikki kutsuu kurkistamaan peremmälle ja istahtamaan tasokkaiden drinkkien pariin. Halusitpa nauttia mocktailin tai klassikkococktailin pienellä twistillä, saat varmasti haluamasi Bardemista. Juomien lisäksi listalla on pientä hiukopalaa, kuten leikkelelautasia. Myös koirat ovat tervetulleita!

Missä: Yliopistonkatu 7
Aukioloajat: tiistaista lauantaihin, ”neljästä myöhään”
Erikoista: vintagecocktailit

Gate A21

Rennossa cocktailbaarissa pääset nauttimaan kausittain vaihtuvasta cocktailmenusta ja laajasta valikoimasta pienpanimo-oluita. Industrial-henkisessä miljöössä voit istua iltaa rennosti ystävien kesken tai vallata tanssilattian DJ:n soittaessa levyjä. Baarin Turbiinitorstai ja Runwaysunday tunnetaan ilmaisten livekeikkojen lisäksi myös juomien huokeista hinnoista.

Missä: Annankatu 21
Aukioloajat: 17–4.30
Erikoista: Ilmaiskeikat

Chihuahua Julep

Soita ovikelloa ja astu sisään hämyiseen tilaan. Olohuonemainen, intiimi miljöö vie sinut aikamatkalle 1900-luvun alun cocktailbaariin. Juomissa on panostettu yksityiskohtiin ja yllätyksellisyyteen: cocktailiasi saattaa koristaa esimerkiksi jokin syötävä elementti. Varaudu siihen, että Chihuahua Julepissa et pääse nauttimaan tuttua ja turvallista suosikkijuomaasi, mutta sen sijaan sinut haastetaan kokeilemaan jotain täysin uutta ja uniikkia.

Missä: Erottajankatu 9
Aukioloajat: joka päivä 17–01, lomailee heinäkuun
Erikoista: ei kännyköitä

Lue myös