d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hella ja huone on paikka nautiskelijoille

– Tasapainoilemme eurooppalaisten klassikoiden, tekniikoiden sekä raaka-aineiden välillä. Suomalainen ruoka on saanut paljon vaikutteita Venäjän ja Ruotsin keittiöistä, mutta etenkin nykyään paljon Euroopasta, keittiömestari Ilmari Saarikoski kertoo. 

Lähtökohtana ravintolalla on aina hyvä ruoka, käsityö ja parhaat mahdolliset raaka-aineet. 

Kokonaisvaltainen kokemus nautiskelijoille 

Keittiömestari Ilmari Saarikoski kertoo, että ravintolana he pyrkivät antamaan kokonaisvaltaisen kokemuksen nautiskelijoille. Kokemus syntyy seesteisestä miljööstä, laadukkaista ruuista ja viineistä sekä mielekkäästä palvelusta.

– Meille tullaan nautintojen perässä. Listaltamme löytyvät viinit ovat laadukkaita ja ruuat on tuotettu puhtaista raaka-aineista alusta loppuun asti itse. Rauhallinen tunnelma ruokasalissa antaa asiakkaalle mahdollisuuden nauttia ruuasta rauhassa. 

Ravitolan keskeinen sijainti houkuttelee asiakkaita

Hella ja huone on äskettäin muuttanut uuteen sijaintiinsa ja samalla ravintolasalin ilmettä on päivitetty. Nyt tilassa vallitsee seesteinen tunnelma. Ilmapiiri kutsuu herkuttelemaan pitkän kaavan mukaan. -Olemme saaneet sijainnistamme ja miljööstä paljon positiivista palautetta asiakkailta. Myös palvelunlaatuun on kiinnitetty huomiota. Tarjoilijamme antavat aina kaikkensa ja kohtaavat jokaisen asiakkaan ammattitaitoisella asenteella.

VARAA PÖYTÄ

Lue myös