Siirry pääsisältöön

Legendaarinen Haukilahden paviljonki muuttaa – upea, mutkaton linja säilyy myös uudessa paikassa

– Vuokrasopimuksen irtisanomisen takia Haukilahden paviljonki muuttaa, muttemme lähde kauas aikaisemmasta sijainnista. Haukilahden uusi paviljonki palvelee samassa pienvenesatamassa edelleen, ravintoloitsija Juki Salonen kertoo. 

– Mikään muu kuin osoite ei kuitenkaan muutu. Jatkamme ravintolan upeaa, mutkatonta linjaa. Meillä ei ole tarvetta keksiä pyörää uudestaan vaan haluamme tehdä ruokalistastamme yksinkertaisen kokonaisuuden, jossa ei turhia kikkailla.  Uudessa paviljongissa tulemme tarjoilemaan samoja herkullisia klasikkoannoksia, mitä vanhassakin on totuttu näkemään. Listalta tulee löytymään edelleen paviljongin legendaarinen lohikeitto ja skagen-leipä. 

Haukilahden uusi paviljonki toimii samoissa tiloissa kuin Haukilahden Ranta Cafe & Bar. Upealle terassille tullaan kesän aikana rakentamaan näyttävä ja ainutlaatuinen lasipaviljonki, jossa pystyy nauttimaan herkullisista annoksista säästä riippumatta.  

Ravintoloitsija Juki Salonen on ollut ravintola-alalla jo 0-vuotiaasta lähtien. Hän on pienestä pitäen viettänyt aikansa perheen omissa ravintoloissa tutustumassa ja haistelemassa ravintolan ilmapiiriä. Nyt Salonen jatkaa perheensä jalan jälkiä tuoden ripauksen omaa juttuaan sekaan.

Edellisen palviljongin tapaan myös uudessa ravintolassa vallitsee välitön ja rento ilmapiiri, jossa jäykkyydelle ei jätetä tilaa. Ravintolan tunnelma toivottaa jokaisen asiakkaan tervetulleiksi. 

Rento meininki näkyy myös henkilökunnan keskuudessa. 

– Ilmapiiri henkilökunnan kesken on rentoa. Hommat hoidetaan positiivisella fiiliksellä ja hyvällä sykkeellä jo neljännellä vuosikymmenellä Haukilahden marinassa. 

Haukilahden paviljonki:

Lue myös