d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hampton Bayssä yhdistyvät ruokaravintola, baari, jättiterassi – ja Harri Syrjäsen keittiö

-Merellinen Helsinki on upea. Haluamme tarjota mahdollisuuden nauttia siitä viihtyisässä ympäristössä hyvien ruokien ja juomien kera. Hampton Bayssä yhdistyvät ruokaravintola, baari ja hienot terassit. Mikä onkaan ihanampaa, kuin nauttia elokuun illassa rapuja meren rannalla, kuvailee ravintoloitsija Tuula Railonkoski ajatusta uuden seurusteluravintolan takana.  

Keskinkertaisuus eri riitä Harri Syrjäselle

Intohimo ja järeä kokemus tekevät Harri Syrjäsen luotsaamasta Hampton Bayn keittiöstä ainutlaatuisen. Keskinkertaisuus ei Syrjäselle riitä. – Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine ja valmista se ilman kikkailua. Aidot maut ovat parasta, muuta ei tarvita – paitsi ruokiin sopiva viinivalikoima, hän kuvailee filosofiaansa.

Meri on ollut innoittaja ruokalistan suunnittelussa. Social eating eli jaettavat annokset ovat osa ruokalistaa: voit valita pieniä annoksia useamman kerralla, mutta myös kunnon pihvin ja vegevaihtoehdon tilaaminen onnistuu.

Hampton Bay panostaa kesään

Hampton Bayssä on terassipaikkoja noin 400, joista puolet lämmitettyjä ja katettuja. Satapaikkaisella Sun Deck -kattoterassilta voi ihailla vaikka sataman valoja ja pitkältä Lonkerolaiturilta seurata veneliikennettä raikas kesäjuoma kädessä. Hampton Bayhin pääsee myös veneellä!

Hampton Bay
Aukioloajat klo 10-02 / 10-24
Osoite: Hietalahdenranta 6

Lue myös