d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hampton Bayssa juhlitaan turvallisesti talvikaudella

Rantaravintola Hampton Bay käynnistää tulevan talvikauden railakkaasti, mutta ennen kaikkea turvallisesti. Kaupungin suurin lämmitetty ja katettu talviterassi tarjoaa viikonloppuisin kaupungin suurimmat talviterassibileet klo 17-22. Tarjolla on kuumia juomia ja napolityylistä hapanjuuren leivottua artesaanipizzaa. Terassibileet siirtyvät sisätiloihin klo 22, jonka jälkeen dj-vetoinen iltaelämä ja juhlinta jatkuu yön pikkutunneille. Hampton Bay pukeutuu iltaan värein ja valoin, ja sen cocktailit  ja lämmin tunnelma houkuttelevat viihtymään yömyöhään. 

Hampton Bayssa investointi terveysteknologiaan on tehty täysin henkilökunnan työturvallisuutta ja asiakkaiden terveyttä ajatellen. Genano-teknologiaa on käytössä jo monin paikoin sairaaloiden eristyshuoneissa ja laboratorioissa, sillä laite kerää ja eliminoi mikrobit sisäilmasta – mukaan lukien virukset ja bakteerit. Samaan ei tyypillinen ilmanpuhdistin kykene. Vaikka ravintoloista ei todistetusti ole lähtöisin juuri lainkaan tartuntoja, huoli työpaikalla olemisesta itsensä ja asiakkaiden puolesta on pienentynyt uudistuksen myötä myös.

– Olemme saaneet asiakkailtamme ja henkilökunnalta pelkästään positiivista palautetta Genanon laitteista. Niihin todellakin kannatti satsata!, kertoo Happy Hour Restaurants Oy:n ravintoloitsija Tarja Palomäki.

Genanon laitteita on myyty jo yli 50 maahan ympäri maailman

On selvää, että Genano pystyy tarjoamaan markkinoiden puhtainta ilmaa, sen patentoitujen ilmanpuhdistimien vuoksi. Genano-laitteiden käyttö on turvallista ja helppoa, sillä ne eivät vaadi perinteisiä kuitusuodattimia. Lisäksi patentoitu ilmanpuhdistusteknologia takaa, että puhdistusprosessi tapahtuu laitteen sisällä, eikä ulostuleva ilma sisällä mitään muuta kuin ultrapuhdasta ilmaa. Ei haitallisia viruksia, ei otsonia, ei ioneja, ei hiukkasia, ei UV-C:tä. 

Genano Löytyy myös StoryvillesTä ja Rymy-Eetusta

Mikkelissä valmistetuilla Genanon laitteilla on suuri kysyntä maailmalla, varsinkin paikoissa missä puhdas sisäilma ei ole itsestäänselvyys. Vaikka Suomessa sisäilma on pääosin hyvin puhdasta, on pandemia-aika muistuttanut meitä myös siitä, että hyvällä sisäilmanlaadulla on suuri merkitys ja toimivalla ilmanvaihdolla ja -puhdistuksella on selvää hyötyä ihmisen turvallisuudelle. Hampton Bay toimii Storyvillen ja Rymy-Eetun lisäksi pandemia-aikaisen ravintolamaailman edelläkävijänä ja pystyy nykyisin tarjoamaan Genanon avulla asiakkailleen virusvapaata hengitysilmaa. 

Genanon puhtaan ja turvallisen sisäilman asiantuntija Matti Kouva kertoo, että heidän korviinsa ei ole todennettu jatkotartuntaa asiakkailta. 

– Sen lisäksi, että pystymme eliminoimaan eloperäiset mikrobit, kuten homeitiöt, virukset ja bakteerit tehostamme myös kiinteistössä olevaa ilmanvaihtoa jopa nelinkertaiseksi verrattuna tavalliseen ilmanvaihtoon.

Loppukesästä 2020 alkanut viimeisin tutkimustyö saatiin äskettäin päätökseen ja testitulokset vahvistivat, että Genanon ilmanpuhdistimilla pystytään eliminoimaan bakteerit viruksineen ilmasta täysin.

Genano ilmanpuhdistimissa käytettävä patentoitu ilmanpuhdistus teknologia on tutkittu VTT:n testilaboratoriossa ja viimeisimmässä VTT testissä joka julkaistiin 11/2020 Genano teknologialla eliminoitiin kaikki mikrobit kuten bakteerit, virukset sekä homeitiöt sekä puhdistettiin huoneilma 99,999 % tehokkuudella. 

Hampton Bayn talvikauden aukioloajat: 

  • Ke-to klo 17-22
  • Pe-la klo 17-04
  • Su 13-18 

Keittiö avoinna: 

  • Ke-to  17-21.30
  • Pe-la 17-23
  • Su 13-18

Katso myös Hampton Bayn ravintolasivu.

Lue myös