d-md-none
Siirry pääsisältöön

Hampton Bay on raikas ruokaravintola meren rannalla – keittiöstä vastaa Harri Syrjänen

-Raaka-aineet ovat tuoreita ja tarkoin valittuja, samoin niiden toimittajat. Aidot maut ilman kikkailua ovat mielestäni parasta, joten Hampton Bayn ruoka on hyvää, mutta ei turhan fiiniä, Syrjänen kuvailee ruokafilosofiaansa.

Ravintoloitsija Tuula Railonkosken mukaan Hampton Bayn ehdoton herkku ja erikoisuus on iso rantaterassi, jossa voi joko ruokailla, nauttia lasillisen tai ihailla auringonlaskua. Kesällä terassilla pääsee myös kaupunkimiljöössä harvinaiseen mökkifiilikseen, kun grilli on kuumana ja lohta savustetaan omassa piensavustamossa. Rapukaudella terassilta voi halutessaan varata vaikka pitkän pöydän rapujuhlia varten.

Hampton Bayn ruokalistalla on Harri Syrjäsen mutkatonta bistro-ruokaa: ”Valitse paras raaka-aine ja valmista se ilman kikkailua. Aidot maut ovat parasta, muuta ei tarvita”.

Hampton Baysta on moneksi

Hampton Bay onkin harvinaisen moniulotteinen ravintola Helsingin Hietalahdenrannassa. – Merellinen Helsinki on upea kaikkina vuodenaikoina, joten haluamme tarjota mahdollisuuden nauttia siitä viihtyisässä ympäristössä hyvien ruokien ja juomien kera. Meille on helppo tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa, sillä olemme paitsi ruoka- ja rantaravintola, mutta myös kahvila, baari ja terassi, jonne voi kesällä rantautua myös veneellä, Railonkoski muistuttaa.  

Harri Syrjänenkin halusi lähteä mukaan Hampton Bayhin, koska paikassa on niin paljon potentiaalia. – Sijainti meren rannalla Bulevardin päässä on loistava ja antaa hienot puitteet kehittää uutta.

Sisustus Hamptonin tyyliin

Seurusteluravintola Hampton Bayn sisustus on Yhdysvaltain itärannikolla suositun New England -tyylisuunnan mukainen joka tunnetaan myös nimellä Hampton Style. – Tavoitteenani oli luoda kodikas rantatalo jossa on merellinen ja rento tunnelma. Paikka jonne on mukava tulla viettämään aikaa ystävien kanssa ja nauttia meren läheisyydestä, sisustuksen suunnitellut Railonkoski toteaa. 

Hampton Bay
Hietalahdenranta 6, 00120 Helsinki
www.hamptonbay.fi

Teksti: Mia Heiskanen
Kuvat: Titti Myhrberg

Lue myös