d-md-none
Siirry pääsisältöön

Goodwin – Elämäsi Paras Pihvi

Keskiviikon kunniaksi Pöpsyt marssivat Matinkylän Ison Omenan Goodwin pihviravintolaan.

Kokki osasi kertoa paljon erilaisista lihavaihtoehdoista, mitä ravintolasta löytyy. Valikoima on erittäin kattava ja ennen kaikkea laadukas. Menusta löytyy mm. Australialaista nautaa, jolle on syötetty viljaruokaa 120 päivää tai vieläkin parempaa 270 päivää viljaa syönyttä nautaa.

Goodwin käyttää liharuokien valmistuksessa Espanjalaista Josper-puuhiiliuunia. Uuni tekee pihveistä erittäin mehukkaita ja maistuvan makuisia.

Black Angus-marmorilihaa tuodaan Goodwiniin Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 tai 270 päivää viljaruoalla. Tämä marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista.

Meille esiteltiin eri lihalajeja. Lautasella mm. naudan välikyljystä, karitsaa sekä naudan ulkofileetä.

Goodwin tarjoaa joka arkipäivä nälkäisille työläisille lounasta klo 11-17. Lounasmenusta voi koota itselleen sopivan annoksen edulliseen lounashintaan.

Menu on todella kattava. Vaikka paikka on pääasiassa pihviravintola, löytyy listalta paljon muutakin. Menusta voit löytää erilaisia ruokia kalaruoista hampurilaisiin. Tältä listalta jokainen voi varmasti löytää itselleen sopivaa purtavaa. Menuun voit tutustua vielä paremmin täältä.

Kokin tuodessa herkullisen näköisiä pihvejä pöytään, neniimme leijaili makoisa tuoksu.

Halusimme kokea jotain tavallisesta poikkeavaa luksuslihaa. Päädyimme New York-pihviin sekä Petite Tender Steak-pihviin. Näitä molempia lihoja on ruokittu 270 päivää viljaruoalla.

Tässä 300g New York-pihvi.

Tässä 300g Petite Tender Steak-pihvi.

Lisukkeiksi otimme grillattuja vihanneksia sekä paistettuja perunoita tattien kera. Kastikkeiksi valitsimme punaviini- sekä sienikastikkeen.

Pihvien maku oli suussasulava ja erittäin murea. Pöpsyt suosittelevat medium-asteen pihviä. Pihvit olivat juuri sopivasti maustettuja ja maistuivat huolellisesti amattitaidolla valmistetuilta. Täys kymppi! Lisukkeet kruunasivat annoksen täydellisesti!

Jälkiruoaksi saimme nautittavaksi lämpimän omeapiirakan vaniljajäätelöllä. Omenapiirakka on valmistettu alusta loppuun asti itse Goodwinin keittiössä. Paras omenapiirakka jäätelöllä ikinä! Jälkiruokalistalta löytyy myös paljon muita erilaisia herkkuja, kuten raikas ja maukas sitruunasorbetti.

Lopuksi nautimme vielä pienet teet Pöpsyjen tapaan.

Sisustus on erittäin lämminhenkinen, tyylikäs sekä maustettu ripauksella antiikkia. Todella viihtyisä ja rauhallinen paikka, jossa riittää paikkoja useammalle kymmenelle seurueelle. Oiva paikka myös viettää esim. synttäreitä tai muita juhlia.

Paikan henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista sekä ystävällistä. Palvelu oli ripeää ja homma vain yksinkertaisesti pelitti. Tänne palaa aina mielellää uudelleen. Pöpsyt kiittää! Ensi kertaan!

Jos haluat shoppailun ohella nauttia ruokaa oikeassa ravintolassa niin kannattaa suunnata Goodwiniin!

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös