Siirry pääsisältöön

G Livelab on innovatiivinen klubi, huippuluokan musiikkielämys ja parhaiden cocktailien baari

G Livelab lupaa yleisölle, esiintyjille sekä tilaisuuksia järjestäville yrityksille innovatiivisen, mutkattoman ja laadukkaan palvelun sekä ainutlaatuisia elämyksiä.

– Ytimessä on huippuluokan teknologiaan perustuva musiikkielämys. Klubin äänimaailma edustaa parasta saatavilla oleva teknologiaa ja tuottaa kuuntelukokemuksen, joka tekee oikeutta kaikille musiikkilajeille. Innovatiivinen suunnittelu on huomioitu kokonaisuutena klubin arkkitehtuurista palveluun, toimitusjohtaja Tanja Douglass kertoo. 

Uniikit makuelämykset

Edistykselliseen teknologiaan perustuvaa kuuntelukokemusta täydentävät baaripalvelut.

– G Livelab on noussut lyhyessä ajassa Suomen kärkibaarien joukkoon laadukkaalla juomavalikoimalla. Baarin valikoimasta löytyy monipuolinen kattaus pientuottajien oluita, laadukkaita viinejä sekä uniikkeja cocktaileja. Yritys- ja yksityistilaisuuksiin voimme tarjota Suomen parhaat catering-palvelut. Näin pystymme räätälöimään myös uniikin makuelämyksen, ravintolatoimenjohtaja Jussi Orbinski vakuuttaa.

Lataa käyttöösi klubin appi, jolla lippujen osto ja juomien tilaus onnistuu napin painalluksella! Keikat jatkuvat myös kesällä, joten tsekkaa klubiohjelma applikaatiosta tai www.glivelab.fi.

G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki


Lue myös