d-md-none
Siirry pääsisältöön

Dinner in Art: Kolmen ruokalajin illallinen keskellä kesänäyttelyä Fiskarsissa

Fiskarsissa yhdistyy loppukesästä taide, paikallisten alkoholivalmistajien juomat ja maan mainio ruoka. Ägräs Distilleryn, Ravintola Kuparipajan ja Greetings from SUOMI -kesänäyttelyn yhteistyönä järjestetään kaksi ainutlaatuista illallista.

Kolmen ruokalajin DINNER IN ART -illallinen ja tasting katetaan keskelle Greetings from SUOMI -kesänäyttelyä, jossa näyttelyopas illallisen yhteydessä kertoo taideteoksista ja jokaisen ruokalajin yhteydessä syvennytään tarkemmin yhteen valittuun teokseen.

DINNER IN ART -illalliset rakentuvat fiskarsilaisen ruuan, juoman ja taiteen ympärille. Ravintola Kuparipaja loihtii yhdessä Ägräs Distilleryn kanssa tislaamon tuotteisiin sopivan kolmen ruokalajin illallisen. Ruoan lisäksi illallisen aikana on myös Ägräs Distilleryn tasting, jossa päätislaaja Tomi Purhonen vie maistelijat Ägräksen palkittujen makujen juurille.

Illallispaketti sisältää tislaamotastingin ja opastuksen.

Illalliset järjestetään 12.8. Ja 16.9.

Varaukset: taproom@agrasdistillery.com

Ravintola Kuparipaja – MAKUJA KÄSITYÖNÄ

Ravintola Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin. Ruokalistalta löytyy makuja ja värejä vuodenajat huomioiden.

Greetings from SUOMI -kesänäyttely

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta ONOMAn kesänäyttely Greetings from SUOMI on yhdistelmä paikallisuutta ja kansainvälisyyttä. Yli 50 taiteilijan ryhmänäyttely avaa tuoreita näkökulmia monikulttuuriseen Suomeen ja yhteiskunnassa vallitsevaan tilaan.

Lue myös