Siirry pääsisältöön

Creativos – Malagan alueen innovatiiviset ravintolatärpit

Oletko suuntaamassa kohti Costa del Solia? Malagan alue on viime vuosina nostanut päätään Espanjan kulinarismin kartalla. Tässä muutama innovatiivinen ravintolatärppi!

  1. Restaurante JCG, Malaga, www.restaurantejcg.com/en/index.html

Puerto de Malaga

The José Carlos Garcia restaurant on Malagan ainut Michelin-tähden ravintola kaupungin upealla satama-alueella. Ruokalista yhdistelee perinteitä ja rohkeutta. Ravintolan keittiö sijaitsee ”lasilaatikossa”, jota ympäröi puutarhamainen terassialue.

2. Sollo, Fuengirola www.sollo.es/lang/en/

Autopista Costa del Sol, salida 217, Urb. Reserva del Higueron

Gastronominen yllättäjä mitä tulee ruuan makuun, tekstuuriin ja väreihin. Erinomaiset viinisuositukset menukokonaisuuksissa.

3. Messina, Marbella

Avda. Severo Ochoa 12

Keittiömestari Mauricio Giovanini tunnetaan ehtymättömästä luovuudesta. Tämä on yksi Marbellan parhaista ravintoloista, jossa voi nauttia todellisesta Välimeren keittiön värien ja makujen sinfoniasta. Keittiö on saanut lukuisia tunnustuksia ja palkintoja.

4. Bardal, Ronda restaurantebardal.com/

José Aparicio 1, Ronda

Benito Gómezia on aina pidetty keittiömestarina, joka uskaltaa heittäytyä perinteisestä avant-gardeen. Ravintola Bardalista on kehkeytynyt lyhyessä ajassa koko Rondan alueen ravintoloiden vertailukohta. Benito pyörittää myös Tragatá -nimistä tapas baaria, joka tunnetaan designer-tapaksistaan. Tragatá sijaitsee käytännössä ravintola Bardalin naapurissa.

5. Soca, Malaga https://restaurantesoca.es/

Carreteria 54, Malaga

Keittiömestari Alejandro Salido on nuori paikallinen keittiömestari, joka on noussut tähtikaartiin hyvin nopeasti. Hänen tyylinsä on herkkä sekoitus perinteistä malagalaista keittiötä yhdistettynä aasialaiseen monimuotoisuuteen. Kannattaa kokeilla gazpachoa vihreistä tomaateista, jossa on hitunen tonnikalaa sekä Alejandron versiota perinteisestä Russian salaatista.

6. Skina, Marbella http://restauranteskina.com/

Aduar 12, Marbella

Pieni ravintola, jossa on tilaa vain 16 ruokailijalle aivan Malagan vanhan kaupungin sydämessä. Keittiö on välimerellinen, mutta ei aivan perinteinen. Laadukkaat raaka-aineet loistavat lautasella. Jokainen lautanen on täynnä mielenkiintoisia kontrasteja. Erittäin hyvä viinivalikoima.

¡Buen apetito!

Lue myös