d-md-none
Siirry pääsisältöön

CoCo Beach Club tuo kansainvälisen rantabaarin tunnelman Hankoon

Sesonkityöläisenä niin Thaimaassa kuin Euroopan luksusjahdeilla työskennelleellä Andersilla on selkeä näkemys siitä, millainen hänen unelmiensa rantaklubi on: tasokas, mutta rento. ”Tänne ei tarvitse tulla pikkutakki päällä”, vakuuttaa Anders. Yksin mies ei kuitenkaan jää suunnitelmaansa toteuttamaan ja CoCo Beach Clubin sisustuksesta ja ilmeestä vastaa upeista pellavatuotteistaan tunnettu lifestylebrändi Bypias, joka lanseerasi viime kesänä Bypias Beach Loungen. CoCo Beach Club on jatkumoa tälle suurta menestystä nauttineelle konseptille.

Tavoitteena on luoda terassialueesta boheemi lomakeidas, joka voisi löytyä mistä päin maailmaa tahansa. Tämä tarkoittaa sitä, että polyrottinkituolit unohdetaan ja terassille rakennetaan kutsuvia löhöilynurkkauksia, joissa voi viettää vaikka koko päivän hyvästä juomasta ja ruoasta nauttien. Anders uskoo, että kylmä juoma maistuu samalta paikasta riippumatta – todellinen elämys puolestaan on pienten osien summa, johon miljöö vaikuttaa suuresti. ”Tämän vuoksi täydellisempää yhteistyökumppania on vaikea kuvitella”, hehkuttaa Anders.

Kylmien juomien lisäksi tarjolla on naposteltavaa pieneen nälkään. Lisäksi terassille on suunniteltu omaa kesäkeittiötä, jossa ruoka valmistuu asiakkaiden silmien edessä. Menua rakennetaan parhaillaan, ja varmaa on se, että Andersin kokkitausta tulee näkymään listalla.

Moni yrittäjä saattaisi arpoa pitkäänkin, uskaltaako tällaisena aikana perustaa uutta ravintolaa. Rohkeana heittäytyjänä Anders tunnistaa riskin, mutta on luottavaisin mielin: ”Vaikka korona vaikuttaa toimialaan, täytyy meidän silti mennä eteenpäin. Uuden yrityksen avaaminen on ikään kuin pokeripeliä. Välillä vedetään all-in ja katsotaan, jatketaanko pelaamista. Uskon, että ihmiset matkustavat nyt Suomessa ja kotimaan matkailuelämyksillä on kysyntää, kun ulkomaanmatkoja ei ole tiedossa.”

Toisaalta, tarvitseeko Hankoa kauemmas edes lähteä? Onhan sitä toisinaan tituleerattu jopa Suomen Rivieraksi. Kun CoCo Beach Club tuo aurinkoisen etelänloman tunnelman koti-Suomeen, vahvistunee tämä mielikuva entisestään.

CoCo Beach Club, Hanko
Rantalomatunnelmaa Hangossa

Lue myös